God jul og godt nytt år

Med ønsker om en Riktig God Jul & Godt Nytt år

Året 2022 nærmer seg slutten. Vi i NetNordic vil rette en stor takk for innsatsen i året som har gått. 

Det er vel ingen overdrivelse å si at 2022 har vært et langt og innholdsrikt år, hvor vi har opplevd oppturer og nedturer om hverandre. Vi har lagt en pandemi bak oss, etterfulgt av en krig i Europa. Vi er midt i en krevende markedssituasjon. Med høy inflasjon, renter som stiger og energi som koster, er det er mye å fordøye og mye håndtere for hver enkelt. Nå avslutter vi året, tar en pust i bakken og går inn i en juletid med familie og venner. Det er viktig at vi tar vare på hverandre. I alt mas og kjas med innkjøp av julegaver, juleribbe, pinnekjøtt, juleøl, akevitt, forventninger og forberedelser til høytiden er det viktig å minne hverandre på at det viktigste er å gi og ta imot kjærlighet. Nære gode følelser og godt samvær, finne ro, glede, fred og takknemlighet.

NetNordic ønsker å takk for samarbeidet i 2022, og går stolte og optimistiske inn i 2023. Vi gleder oss til et nytt år sammen med dere!

EN RIKTIG GOD JUL og GODT NYTT ÅR!

Fra alle oss i NetNordic.

Lars Johannes Sørbo
Administrerende Direktør

Innholdskategori

Innhold

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail