Contact by mail

Gå til filmen

Webinar – Få kontroll på Teams og M365 lisenser

Samhandling

28. mars 2023


Webinaret holdes av Thomas Bodin Just Larsen, Business Development Manager Collaboration (NetNordic) og Per Hesthaven, Managing Partner (UC Change). De snakker om hvilke muligheter man har med Clobba-platformen. Hva er de korrekte løsningene for å se på hvordan din bedrift kan ha oversikt over investeringer og forbruk rundt din Microsoft 365 investering, Teams Voice og andre telefoniplattformer.

Gjennom Teams-portalen kan Clobba-platformen gi ServiceDesk bedre støtte og support.
I tillegg kan virksomheten få bedre oversikt over aktiviteter og ytelse gjennom rapportering via Dashboards. Denne Dashboard rapporten er mer spesifikk en Power BI mener Hesthaven. Platformen kan hjelpe deg med å å lede både SLA og agenter i CallQueues. Dette gjennom RealTime wallboards og performancerapporter for kø og agenter. Gjennom Clobba kan du frigi tid hos dine senior IT-profiler med Admin Rights og samtidig gjøre organisasjonen mer tilfreds. Via «delegated access» kan forretningen selv styre åpningstider, velkomsthilsener, helligdager med mer i AutoAttendants og CallQueues.

Clobba-platformen hjelper virksomheten din med å få enda bedre kontroll på deres M365 lisenser. NetNordic hjelper med å fjerne ubrukte lisenser, tildele/fjerne lisenser, analysere og optimere deres lisenser, så dere har akkurat det som trengs. Med oversikt, sparer dere lisenskroner og kan forbedre utnyttelsen og optimere ressursforbruket til lisenshåndtering.

✨ Testing ✨

Hva med å teste ut Clobba-platformen hvor vi gjør full installasjon, trening og support i en gitt periode? Gjennom denne utprøvingen, er vi sikre på at din virksomheten ser og opplever de fordeler som Teams Voice og M365 lisensiering gjennom Clobba-platformen.

Kontakt oss

NetNordic Thomas Bodin Just-Larsen

Thomas Bodin Just-Larsen

Siste innhold - Samhandling