Contact by mail

NetNordic leverer fremtidsrettede og brukervennlige IPTV-tjenester til hotelbransjen!

Samhandling

11. april 2022


Visste du at NetNordic er en av Nordens ledende leverandører av

skybaserte og brukervennlige IPTV-tjenester?


Høres det forlokkende ut med en IPTV-løsning som bare fungerer, som enkelt gir både ansatte og gjester tilgang til de tjenestene de ønsker? En hverdag hvor du slipper å tenke på innjustering av paraboler, utfall av kanaler eller kostbare investeringer i TV-sentraler og lignende? Da skal du i så fall se nærmere IPTV-løsningene NetNordic leverer i det nordiske markedet. Vi i NetNordic tilbyr en av de mest fremtidsrettede og brukervennlige IPTV-tjenestene i markedet. Tjenesten er 100 % skybasert, og leveres ut fra NetNordics egne datasentre i Norden. Vi tilbyr en løsning som er tilpasset dagens krevende bruker, med fleksible kanalpakker, integrerte casting- streamingtjenester, og et brukergrensesnitt som er tilpasset deres behov.

NetNordics IPTV-løsning «At a glance»:

  • Skybasert tjenesteplattform, du trenger ikke lenger lokalt utstyr som parabolantenne, TV-sentral eller lignende
  • En kanalpakke tilpasset ditt behov
  • Integrerte streaming- og castingtjenester slik at brukeren kan se sitt eget innhold på TV-skjermen
  • Oppdateringer og oppgraderinger av tjenesteplattformen er inkludert i prisen
  • 24/7-365 service- og support
  • Tilpassede brukergrensesnitt
  • Integrasjon mot andre systemer, for eksempel hotelstøttesystemer og lignende
  • Mulighet til å drifte løsningen, endre innhold med mer selv

Kontakt oss ved å fylle i «kontakt oss» skjema for mer informasjon om denne og andre løsninger NetNordic kan levere for å gjøre din bedrift enda mer konkurransedyktig!

NetNordic Infotainment – Noen IPTV-løsninger er bare smartere enn andre.

Norefjellstua ble åpnet i begynnelsen av 2022. Her kan gjestene nyte høyhastighets WIFI, casting og strømmetjenester som en del av en futuristisk IPTV-løsning med mer mens de besøker Norefjellstua. 

Mer info om tjenesten!

NetNordic har utviklet tjenesten selv, og leverer den som en skybasert løsning ut fra sine datasentre i Norden. Dette gjør at tjenesten kan leveres over internett til våre kunder, samtidig som kvalitet, oppetid og overvåkning er ivaretatt. NetNordic er ansvarlig for at tjenesten er operativ til enhver tid, og påser at den er kontinuerlig oppdatert og oppgradert.  

Som en del av leveransen til våre kunder, inngår en tilpasning av brukergrensesnittet som vil vises på TV-skjermene. Dette sikrer at tjenester, innhold og design er i tråd med kundens og brukernes behov. 

Tilgang til app’er og tjenester som nettradio, casting, strømming og lignende er en del av løsningen og tilpasses hver enkelt kundes ønske. 

NetNordic kan sørge for komplette leveranser hvor alt inngår, og vi jobber tett med de største produsentene av TV’er for å sy sammen en totalløsning som passer nettopp ditt hotel.

 

Siste innhold - Samhandling