Contact by mail

SafeMate Watch 5 er klar i NNO

eHelse

4. juni 2024


NetNordic og Safemate er glade over å presentere at Safemate Watch 5 nå er klar i NNO.

Safemate Watch 5 er mer enn bare en klokke! Den er en innovativ løsning for trygghet, helse og kommunikasjon, tilpasset ulike livsstiler og behov.

Safemate Watch 5 er en 4G-basert klokke

Safemate Watch 5 er en allsidig og elegant smartklokke som dekker behovene til ulike brukergrupper. For eldre som ønsker ekstra trygghet, fungerer Watch 5 som en pålitelig følgesvenn. Klokken har funksjoner som GPS-sporing, fallalarm*, skritteller* og enkel kommunikasjon med pårørende og helsepersonell. Safemate Watch 5 er en 4G-basert klokke som lokaliserer ved hjelp av GPS/WiFi/Blåtann og som med et knappetrykk varsler mottakere. Klokken kan ringe opp definerte telefonnumre, eller den kan varsle til enten et NNO responssenter eller direkte i tjenestemottakers NNO app. (*kommende funksjonalitet)

For personer med spesielle behov, som de med demens eller andre kognitive utfordringer, gir Safemate Watch 5 ekstra trygghet og frihet. Med funksjoner som SOS-knapp og kontinuerlig overvåking kan pårørende være trygge på at hjelp er tilgjengelig når det trengs.  Med nøyaktig Wi-Fi-/ GPS posisjonering får man muligheten til å sette opp sikre soner (Geofence). Dette gjør at de pårørende og helsepersonell kan være sikre på at brukere av klokken er trygge og vet hvor de er. Videre kan innehar enheten at man kan ringe direkte til klokken, og tjenestemottaker kan ringe fra klokken. Den har også alarmknapp og er lite stigmatiserende og vanntett. Watch 5 har innebygget SIM med Safemate Connect Secure og har 4G støtte.

Noen tilbakemeldinger fra kunder om Watch 5

Watch 5 har fått gode tilbakemeldinger på sitt utseende og funksjonalitet. Skjermen er digital og viser en analog urskive. Alarmknappen er lett tilgjengelig og vises med rød farge, og den blå knappen er for å vise displayet (urskiven). Klokken lades ved at man legger den på en ladeplate. Klokken har forbedret batterikapasitet sammenlignet med forgjengerne, noe som har vært etterlengtet i markedet.

For å se presentasjonen om Watch 5, følg linken under:
NetNordic og Safemate webinar om Watch 5 – NetNordic Norway AS

Ta kontakt med oss på salg@netnordic.no, om du ønsker å vite mer om SafeMate Watch 5, eller fyll inn kontaktinformasjon under!

 

Siste innhold - eHelse