NetNordic - CloudTalk
Gå til filmen

CloudTalk 30 Minutes – Utfordringer med å være i cloud

Se NetTalk 30 Minutes ved å fylle inn kontaktinformasjon!

I denne CloudTalk 30 Minutes – Utfordringer med å være i cloud, snakker Matthew Thomas Clark, som fungerer som NetNordics direktør for sikkerhet, datasenter og skytjenester, og Ulrik Kjeldgaard, administrerende direktør i NetNordic Danmark, om å drive og administrere systemer i skyen, samt at dette innebærer en rekke utfordringer som krever nøye planlegging og kontinuerlig overvåking.

Diskusjonstemaer: Hvordan opprettholder vi sikkerhet og samsvar i skyen? Hva er de beste strategiene for å sikre høy ytelse og tilgjengelighet? Hvordan kan vi effektivt administrere og optimalisere kostnadene for skytjenester? Hvilke metoder bruker vi for å integrere skytjenester med våre eksisterende systemer? Hvordan sikrer vi riktig skalerbarhet og fleksibilitet uten å kompromittere systemets stabilitet?

Clark og Kjeldgaard går igjennom diskusjonstemaene i den første CloudTalk i år, for å hjelpe selskaper med å takle de komplekse utfordringene ved å operere i skyen og sikre en effektiv og sikker skystrategi.

Temaer på agendaen:

  • Opprettholde sikkerhet og samsvar.
  • Strategier for høy ytelse og tilgjengelighet.
  • Effektiv administrasjon og optimalisering av kostnader.
  • Integrasjon av skytjenester med eksisterende systemer.
  • Sikring av riktig skalerbarhet og fleksibilitet.

Ta kontakt med oss om du ønsker å vite mer om Cloud
– salg@netnordic.no eller ring: 67 247 365

Innholdskategori

Innhold

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail