Contact by mail

29. juni 2016

NRK rullet over på nytt kommunikasjonssystem

Etter tre år med tett samarbeid mellom NRK og IPnett har vi nå ferdigstilt leveransen av nytt kommunikasjonssystem, som vil understøtte NRK som et moderne og fremtidsrettet medieselskap.

Prosjektet omfatter utrulling i alle NRKs distriktskontorer bestående av 15 distrikskontorer, 5 lokalkontorer og 2 hovedlokasjoner (Tyholt i Trondheim og Marienlyst i Oslo). For å realisere NRKs visjon, var det ikke bare nødvendig å distribuere nye egenskaper og funksjoner som kreves idag, men å bygge opp en arkitektur som gjør det mulig for NRK med letthet å utvikle sin kommunikasjon inn i fremtiden uten teknologibegrensninger som er relevant for mange år framover.

Leveransen består av Avaya Aura og Trio sentralbordløsning, design av ny arkitektur, utstyr og lisenser, implementasjon, opplæring av NRKs personell og support. NRK drifter selv løsningen, imens IPnett vil fortsette å bidra med kontinuerlig kompetansepåbygg og oppfølging. Løsningen gir NRK en fleksibel og fremtidsrettet plattform som det kan bygges videre på.

Vi takker alle som har bidratt til å realisere prosjektet for et godt samarbeid og gjennomføring!

For mer informasjon, kontakt: Jarle Warhuus, Key Account Manager Norway, IPnett AS, jarle.warhuus@ipnett.com