Contact by mail

4. januar 2018

NetNordic kjøper West Telecom – styrker portefølje av kommunikasjonsløsninger

– Vi er svært fornøyde med å styrke vår totale portefølje av kommunikasjonsløsninger ved oppkjøp av West Telecom (Telering Bergen og Stavanger). NetNordic forsterker med dette at vi er en betydelig aktør for alle bedrifter som trenger mobil- og telekommunikasjonsløsninger, sier konsernsjef Jarl Øverby i NetNordic Group.

De fleste bedrifter eller organisasjoner har behov for kommunikasjonsløsninger som inneholder mobil- og operatørtjenester. Hvordan bedrifter kommuniserer eksternt og internt er under rivende utvikling.

– Vi jobber kontinuerlig med å styrke vår verdiøkning innenfor mobil- og telekommunikasjonsløsninger, og ser at vår bredde som systemintegrator, og i tilhørende kompetanseområder, sikrer kundene optimale løsninger. Det er viktig for oss å styrke oss ytterligere innen mobile løsninger, da dette markedet vokser betydelig, sier Øverby videre.

Større muligheter

NetNordic har gjennom en årrekke håndtert kommunikasjonsløsninger for store- og mellomstore virksomheter, og etter oppkjøpene av IPnett og Intelecom er NetNordic et meget naturlig valg for kunder med sammensatte behov.

– Ved å bli en del av NetNordic ser vi frem til å øke vår kapasitet, og ha enda større muligheter for å tilby mobil- og telekommunikasjonsløsninger til både NetNordics og våre egne kunder, sier George Demir, Daglig Leder for West Telecom (Telering Bergen og Stavanger).

– Sammen blir vi også en av Telering sine viktigste samarbeidspartnere for å levere totale kommunikasjonsløsninger, avslutter Demir.

Om NetNordic og West Telecom

NetNordic er en nordisk systemintegrator spesialisert på løsninger og tjenester innen nettverk, kommunikasjon og sikkerhet. Som «Best Companion» skal NetNordic bidra til å realisere kundens forretningspotensial gjennom effektiv bruk av løsninger og tjenester. NetNordic har hovedkontor i Oslo. 2017 proforma omsetning estimeres til ca 1 milliard. Etter oppkjøpet vil selskapet ha ca 260 ansatte på 12 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Les mer påwww.netnordic.no

West Telecom (Telering Bergen og Stavanger) er en rådgivende leverandør som skal optimalisere og løse bedriftens behov innen mobil- og telekommunikasjon nasjonalt og internasjonalt. Telering Bedrift Bergen og Stavanger har unik kompetanse innen kommunikasjon som et forretningsverktøy og fungerer som et bindeledd mellom kunde og operatør. Selskapet er i tillegg kjent for å ha en meget effektiv betjeningsmodell for support og distribusjon.