Contact by mail

21. januar 2015

NetNordic kjøper selskapet Mobizz AS

NetNordic ekspanderer innen mobil samhandling: NetNordic kjøper 100% av aksjene i selskapet Mobizz AS.

Mobizz er en uavhengig løsningsleverandør og kompetansepartner innen telefoni og mobilitet. Selskapet har kompetanse og spesialverktøy for drift og håndtering av mobiltelefoni og samhandling. Kundegruppen er større og mellomstore norske virksomheter.

Mobizz ble stiftet i 1998, og har gjennom årene fått en god posisjon som totalleverandør av mobile løsninger og tjenester i bedriftsmarkedet. Mobizz har mange store og solide kunder, de fleste med hovedsete i Østlandsområdet. Produktporteføljen består også av kontaktsenterløsninger, sentralbord og MS Lync. Innen operatørtjenester er selskapet tilknyttet Telering-kjeden, som igjen samarbeider med Telenor Mobil og TeliaSonera / Netcom.

– Vi har funnet en ideell partner – produkter og tjenester er i høyeste grad kompletterende, noe som ikke minst vil komme kunder og markedet til gode. Vi i Mobizz ser virkelig frem til å bli en del av NetNordic, sier Eivind Hauglie-Hanssen daglig leder i Mobizz.

–  NetNordic er i sterk utvikling. Vi ønsker å styrke vår kompetanse og tjenesteleveranse innen mobil. Mobizz tilfører en solid plattform for å tilby eksisterende og nye kunder verdiøkende mobiltjenester. NetNordic kan videreutvikle vår posisjon som løsnings- og tjenesteleverandør innen Unified Communication, telefon, mobil, kontaktsenter, video og nettverk. Vi har fulgt Mobizz over en lenger periode og er meget tilfreds med at vi nå forener vår kompetanse og krefter for å styrke vår konkurranseposisjon, sier Jarl Øverby, konsernsjef i NetNordic gruppen.

Mobizz omsatte for drøyt 20 millioner i 2014. NetNordic teller nå 120 ansatte i Norden og med en forventet omsetning på omlag 350 millioner i 2015. Partene er enige om at kjøpesummen ikke skal offentliggjøres. Oppkjøpet krever ikke godkjenning av konkurransetilsynet, og integrasjonen vil derfor starte umiddelbart.

Kontakt oss for mer informasjon »

Mobizz AS er en norsk totalleverandør av kommunikasjonsløsninger med basis i mobile plattformer, med tilhørende rådgivning, service, drift, analyse og utstyrshåndtering. Selskapet har sin base i Oslo, men betjener også store nasjonale kunder. Mobizz ble stiftet i 1998, og omsetter i 2014 for 20 millioner. Mobizz er tilknyttet Telering kjeden, som igjen samarbeider nært både med Telenor Mobil og TeliaSonera/Netcom.

NetNordic er en nordisk systemintegrator innen samhandlings- og nettverksløsninger og skybaserte tjenester. Som en «best companion» skal NetNordic bidra til å realisere virksomhetens potensiale gjennom effektiv anvendelse og fleksibilitet til lavest mulig kostnaderSelskapet har mer enn 80 operatører og 300 virksomheter på kundelisten, og etter oppkjøpet forventer selskapet en omsetning på 350 millioner kroner i 2015 fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. www.netnordic.com