Contact by mail

11. april 2018

NetNordic kjøper Efftel – styrker porteføljen av kommunikasjonsløsninger

– Vi er svært fornøyde med å styrke vår totale portefølje av kommunikasjonsløsninger ved oppkjøp av Efftel AB. NetNordic forsterker, med dette oppkjøpet, tjenestetilbudet på cloudbasert telefoni i det svenske markedet, og understøtter dermed ambisjonen om å ta en ledende posisjon i det svenske markedet, sier konsernsjef Jarl Øverby i NetNordic Group.

Det svenske markedet har kommet langt i å ta i bruk cloudbaserte telefonitjenester, og NetNordic har ønsket å komplettere sin løsnings- og tjenesteportefølje. Efftel har en stolt historie og en solid teknisk plattform, og vil fremover nyte godt av å bli en del av et større konsern som gir ytterligere rom for investeringer og trygghet for kundene.

– Vi jobber kontinuerlig med å styrke vår verdiøkning innenfor telekommunikasjonsløsninger, og ser at vår bredde som systemintegrator, og i tilhørende kompetanseområder, sikrer kundene optimale løsninger. Det er viktig for oss å styrke oss ytterligere innen cloudbaserte løsninger, da dette markedet vokser betydelig, sier Øverby videre.

NetNordic tilføres med oppkjøpet av Efftel en teknisk plattform og organisasjon som vil bidra til vekst. NetNordic har nylig ansatt Joakim Harging som ny VD for netnordic.communication AB, og har ytterligere ambisjoner om vekst i det svenske markedet.

– Ved å bli en del av NetNordic ser vi frem til å øke vår kapasitet, og ha enda større muligheter for å utnytte vår tekniske plattform, kompetanse og engasjement. Vi har gjennom salgsprosessen styrket vår tro på at NetNordic er den rette eieren for å bidra til fremtidig vekst, sier Mats Sandvik, VD i Efftel AB.

– Vi kommer til å videreføre våre samarbeid med agenter, forhandlere og operatører, og ser frem til å sette ytterligere trykk på markedsarbeidet, avslutter Sandvik.


Kontaktpersoner:

Jarl Øverby, Konsernsjef NetNordic Group,
jarl.overby@netnordic.com, tlf. +47 982 17 009.

Mats Sandvik, VD Efftel AB,
mats.sandvik@efftel.com, tlf. +46 (0) 8 5106 2706

NetNordic er en nordisk systemintegrator spesialisert på løsninger og tjenester innen nettverk, kommunikasjon og sikkerhet. Som «Best Companion» skal NetNordic bidra til å realisere kundens forretningspotensial gjennom effektiv bruk av løsninger og tjenester. NetNordic har hovedkontor i Oslo. 2017 proforma omsetning estimeres til ca. 1 milliard. Etter oppkjøpet vil selskapet ha ca 270 ansatte på 12 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Les mer på www.netnordic.no

Efftel leverer cloudbaserte telefoni- og kommunikasjonstjenester til bedriftsmarkedet med utgangspunkt i Sverige. Efftel har operert i det svenske markedet siden 2004 og har en veletablert teknisk plattform som gir grunnlag for vekst og skalerbarhet. Efftel har 12 ansatte og omsetter for ca. 20 MSEK. www.efftel.com