NetNordic Security Operations Center (SOC) integreres sømløst med din infrastruktur!

Ved hjelpe av NetNordic SOC-tjenesten overvåkes hele nettverket ditt og den responderer på alle trusler. Vi gir ekstra sikkerhet til virksomheten din gjennom vårt team av fagfolk innenfor cybersikkerhet, sikkerhetsovervåking og omfattende respons på sikkerhetshendelser.

212
Dager

… er den gjennomsnittlige tiden det tar for et selskap å oppdage en cybersikkerhetshendelse, når de ikke bruker en SOC tjeneste.
(*Upguard, 2022)

NetNordic SOC-tjeneste oppdager og responderer på alle cybertrusler for deg!

Med vår SOC du vil få en komplett løsning og tjeneste som dekker dine behov.

  • Erfarne sikkerhetseksperter overvåker bedriftens data 24/7/365.
  • Én sentralisert logg- og administrasjonsløsning for all datatrafikk.
  • Tjenesten lar deg identifisere lekkasjer og uønsket trafikk på kort tid, noe som gjør det mulig å reagere raskt på trusler.
  • En komplett ISO 27001-sertifisert løsning, som dekker hele infrastrukturen, skymiljøer og tredjepartsløsninger.
  • Ingen overraskelser eller langvarige implementeringer – tjenesten er enkel å sette i drift og er helt transparent.
  • Uendelig skalerbar, laget for å vokse med deg – NetNordic SOC er bygget for enkel skalerbarhet og kan håndtere alt fra store internasjonale enterprise bedrifter sine behov for sikkerhetsovervåking, til mindre og mellomstore bedrifter.

NetNordic SOC

Ved hjelp av vår tjeneste sikrer du at selskapet ditt alltid er sikkert, gjennom et komplett team av fagfolk innen cybersikkerhet, sikkerhetsovervåking og omfattende hendelseshåndtering.

Ethvert selskap, uansett størrelse, må alltid forberede seg på sikkerhetstrusler.

Ved å benytte NetNordic Security Operations Center-tjenesten kan du føle deg trygg! SOC-tjenesten overvåker bedriftens sikkerhet, og våre sikkerhetseksperter studerer og analyserer alle loggdata og trafikk for alle eksisterende systemer og enheter, i sanntid, døgnet rundt!

Ta cyber-sikkerheten din til neste nivå med NetNordic SOC

Evaluerer, reduserer og håndterer sikkerhetsrisikoer.

Tjenesten går utover vanlig rapportering om sikkerhetshendelser. Vi har som mål å være din beste cybersikkerhetspartner, og gjennom kontinuerlig kommunikasjonsarbeid jobber vi for å forbedre teamets sikkerhetskunnskap og minimere alle sikkerhetsrisikoer.

Vår uslåelige servicemodell er et resultat av en lang og dyptgående produktutvikling. NetNordic SOC oppfyller alle GDPR-krav for logghåndtering og revisjonssporkrav, samt hjelper bedriften din med å oppfylle ISO 27001-kravene for datasikkerhetsadministrasjon. Tjenesten brukes av flere nordiske og europeiske kunder.

Vil du prøve det? Kontakt oss – så hjelper vi deg videre!

NetNordics SOC som en tjeneste, har forbedret våre evner betydelig
for å oppdage og reagere på sikkerhetshendelser i systemene våre!

Joni Ilmanen, IT Manager,
City of Turku / Åbo Stad

En komplett sikkerhetsoperasjonstjeneste

Security operations center (SOC) flowchart

Ofte stilte spørsmål om NetNordic SOC

Hva er en SOC?

A Security Operations Center er et kommandosenter med fagfolk innen cybersikkerhet som kontinuerlig overvåker og forbedrer en organisasjons sikkerhetsfunksjoner mens de oppdager, analyserer og svarer på cybersikkerhetshendelser og tar forebyggende tiltak for å beskytte selskapet mot cyberangrep.

Hvordan fungerer en SOC?

En SOC består av cybersikkerhetseksperter som jobber døgnet rundt med teknologi- og sikkerhetsprosesser, som oppdager og reagerer raskt på eventuelle cybertrusler rettet mot selskapet ditt.

Hva gjør et Sikkerhetsoperasjonssenter?

Et SOC jobber 24/7 for å sikre sikkerheten til selskapet ditt mot cybertrusler. Et SOC overvåker all internett-trafikk, den interne nettverksinfrastrukturen, stasjonære datamaskiner, servere, endepunktenheter, databaser, programmer, IoT-enheter og andre systemer i bedriften din for å identifisere potensielle sikkerhetshendelser.

Ved å kombinere en rekke avanserte verktøy og kunnskapen til våre erfarne fagfolk innen cybersikkerhet, kan NetNordic Security Operations Center utføre alle disse viktige funksjonene:

·         Trusseljakt
·         Administrasjon og vedlikehold av sikkerhetsenheter.
·         Risikobasert sårbarhetshåndtering (prioritering av patcher).
·         Håndtering av sikkerhetshendelser, inkludert ondsinnet analyse og digital etterforskning.
·         Håndtering av trusselinformasjon (inntak, produksjon, datasikkerhet og formidling).
·         Utvikling av data- og måleverdier for compliance-rapportering og styring.
·         Overvåker data, oppdager hendelser, undersøker og gir ut advarsler og reagerer deretter.

Hva er et SIEM?

– Security Information og Event Management software.
SIEM står for security information og event management, og gir organisasjoner neste generasjons deteksjon, analyse og respons.

NetNordic tilbyr et sentralisert SIEM-system (Security Information og Event Management). Systemet overvåker kundens informasjonssystemer og nettverk, og utsteder varsler når det oppdager unormale hendelser eller hendelseskjeder. Systemet består av komponenter som brukes til maskinlæring, analyse av globalt innsamlede trusseldata, korrelasjonssystemer og trusselvurdering.

NetNordic SIEM gir full synlighet for våre SOC-kunder og lar dem se forskjellige komponenter, bygge rapporter og følge loggdata i sanntid.

SOC vs. SIEM – hva er forskjellen?

Et SIEM-verktøy og en SOC utfyller hverandre – SIEM tillater loggdataanalyse og innsamling, mens SOC består av mennesker, prosesser og teknologi designet for å håndtere sikkerhetshendelser hentet fra SIEM.

PDF av NetNordic SOC

NetNordics SOC-tjeneste sikrer din bedrifts cybersikkerhet gjennom
eksperter på toppnivå og avansert teknologi.

NetNordic_SOC_2-1024x918

NetNordic is #1 Boss of the SOC 🏆

«Boss of the SOC» er en årlig internasjonal konkurranse, der årets EMEA-arrangement testet evnen til 354 team til å oppdage og svare på sikkerhetstrusler i et simulert SOC-miljø. Deltakerne blir presentert for ulike scenarier som involverer sikkerhetstrusler og må løse dem i sanntid. Konkurransen gir en utmerket mulighet for cybersikkerhetsfagfolk til å teste ferdighetene sine og få praktisk erfaring i et utfordrende og realistisk miljø.

Å vinne konkurransen er en betydelig prestasjon og beviser ekspertisen vi har internt bedre enn noe sertifikat! Så det er en stolthet for oss å se NetNordic-laget øverst på topp 10-listen!

Les mer her

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail