E-postsikkerhet – Beskytt forretningskritiske
data mot avanserte e-posttrusler

E-post er den desidert største angrepsvektoren for cyberangrep og svindel i dag. Det blir bare vanskeligere å adressere etter hvert som angripere skaper nye og smartere måter å lure brukere til og legge inn skadelig programvare på. Derfor er det naturlig at organisasjoner har fokus i sin sikkerhets strategi mot e-post orienterte trusler. Hvordan beskytter du deg selv?

E-postsikkerhet og
e-postbeskyttelse

Angripere når målene sine gjennom e-postangrep enklere enn noen gang bl.a. ved at e-postmeldinger i økende grad flyttes til skytjenester. Dette krever en ny vurdering av sikkerhetskontroller og prosesser.

NetNordic leverer markedsledende og omfattende e-postsikkerhetsløsninger for å beskytte bedriftens ansatte og kritiske data mot avanserte e-posttrusler. Det er nødvendig for å blokkere målrettede og zero-day angrep.

Moderne e-postbeskyttelse må fange opp og stoppe svindelforsøk. Ukentlig kan man lese om BEC (Business Email Compromise) eller CEO-svindel. Her later svindleren til å være administrerende direktør eller en annen toppleder og prøver å lure brukerne til en handling, vanligvis kjøpe eller betale noe.

NetNordic tilbyr derfor også løsninger for å trene ansatte gjennom interaktive security awareness øvelser som phishing-simuleringer.

Klientsakerhet_NetNordic_2021-1024x684

Hvorfor blir så mange utsatt for phishing?

Phishing (nettfisking) er en form for sosial manipulering hvor en hacker eller nettkriminell forsøker å lure deg til å utføre en handling, ved for eksempel å sende en e-post (av og til også en tekstmelding), hvor du må klikke på en lenke eller betale en falsk regning. Via dette vedlegg kan det installeres en skadevare, for eksempel «ransomware», som da kan spre seg videre til andre datamaskiner i samme nettverk.

Les mer om phising her.

Sikkerhetsarbeid i dag krever
mer og mer innsats!

En fremtidsrettet e-post sikkerhetsplattform må ha bredden til å adressere alle utfordringene, noe som NetNordic sine strategiske partnere har:

  • DMARC
  • Merkevare beskyttelse og «Take down» tjenester
  • Security Awareness
  • Epost Arkivering og Compliance
  • Inside risiko beskyttelse
  • Supply Chain beskyttelse
  • Data Leak Prevention (DLP)
  • Mail og forretnings kontinuitet
  • Rapportering av hvem som utgir risiko og er mest under angrep av brukerne dine
  • Tett integrering og kobling mot offentlige e-post sky løsninger som bl.a. Microsoft 365. 

NetNordic har lang erfaring med å hjelpe kunder med e-postsikkerhet. Problembildet og trusselen for å kunne stå imot målrettede angrep med zero-day trusler samt rene svindelforsøk som er skreddersydd til å se legitime ut er stadig mer krevende uten rett teknologi og kunnskap.

Strategiske Partnere

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail