Contact by mail

Vi leverer IoT for smarte byer og smart infrastruktur

Smarte byer og smarte innbyggere. Forbedre brukeropplevelsen for byens beboere.

Smarte oppkoblede
samfunn med IoT

Internet of Things (IoT), tingenes Internett, oppkoblede dingser, sensornett, smarte byer, smarte kommuner eller helt enkelt smarte samfunn – kjært barn har mange navn.

Kontakt oss, så kan vi hjelpe dere med den digitale transformasjonen! Vi arbeider med IoT-løsninger og sensorteknikk og kan utvikle din by. Kom i gang med NetNordic IoT.

Vi tilbyr høyest mulig sikkerhetsnivå
Vi har en plattform som håndterer sikkerhetsspørsmålene og integrerer de ulike teknologiene med hverandre, som for eksempel WiFi, LoraWan, SigFox, ZigBee, Z-wave og NB-IoT. Valget av strategi er veldig viktig for byer og kommuner. Dette for å dra nytte av fordelene med å kombinere informasjon fra ulike typer sensorer, og raskt kunne se hvordan dataene kan utnyttes på best mulig måte. Med NetNordics plattform unngår du siloer med isolerte systemer for hvert område.

Smarte-byer-med-IoT_2021_web_netnordic_2

Skap bedre byer


IoT for smarte byer gir byene mulighet til å koble utstyr til Internett. Dette kan gjøre en stor forskjell på mange områder, som for eksempel en grønnere by, en mer effektiv by, en sikrere by og en penere by.

NetNordics plattform muliggjør dette gjennom sensor- og aktuatorhåndtering, krypteringskapasitet, firmware-håndtering, datainnsamling, sensorprovisjonering, visualiseringsverktøy, datafiltrering, brukerhåndtering, applikasjoner, API-er og mye mer.

Vi arbeider med en åpen plattform, som optimaliserer samhandlingen mellom interessentene i det smarte samfunnets økosystem.

Smarte-byer-med-IoT_2021_web_netnordic_3