Integrerte LAN og WLAN løsninger

NetNordic leverer nettverk til alle behov.

LAN og WLAN

NetNordic er sterk tilhenger av å se en LAN og WLAN løsning I sammenheng, i alle fall over tid. Dette skyldes flere ting, men vi ser følgende trender:

  • Tilgang til nettverket styres ikke av portnummer eller SSID passord, men av bruker eller maskinidentitet som gir samme rettigheter trådbundet og trådløst nettverk, og overalt iorganisasjonen (fysisk lokalisering).
  • Nettverket automatiseres, for at automatisering skal fungere godt på tvers av alle nettverks-elementer, er en enhetlig plan nyttig. Et eksempel er en bruker identitet på et aksesspunkt som skal til et sikkert WLAN på svitsjen som ikke engang er konfigurert på dette stedet. Da må det automatisk leveres til svitsj og WLAN aksesspunkt-port.
  • Administrativ programvare er sentral i automatisering, sikkerhet og analytics. Dette være seg i en “privat” sky-løsning, og i særdeleshet i en “public” sky-løsning (der utvalget av produkter som støttes gjerne er svært begrenset).
  • Smarte løsninger, som bruk av AI (kunstig intelligens) for å analysere trafikk ut fra f.eks sikkerhets ønske (anomality behaviour) på tvers av LAN og WLAN løsninger er rett og slett dobbelt så dyrt med to produsenter.
Integrerte-LAN-og-WLAN-løsninger_web_2

Samspill

Nettverket i kjernen og datasenter skal også spille sammen med og
tilpasse seg endringer som oppstår både i nettverket og i det virtuelle
datasenter-miljøet. Her brukes gjerne også samme administrative
verktøy for å få samspillet til å foregå fra bruker til applikasjon.

Integrasjon

I tillegg må en forvente en integrasjon med skytjenester, og tilhørende plattformer som Amazon Web Services, Microsoft Azure og Google Cloud. Igjen vil en hetlig NAC og Analytics-løsning ha store effekter om en opererer i en hybrid modell med egne datasenter og sikkerhets-løsninger.


Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail