Contact by mail

Pasientvarslingsanlegg

Pasientvarsling fra NetNordic er en svært god løsning for de som ønsker et fleksibelt anlegg som er lett å tilpasse til den enkelte brukers ønsker.

NetNordic velferdsteknologisk pasientvarsling basert på behov

NetNordic leverer pasientvarling-systemer med kommunikasjon over standardiserte nettverk. Hovedproduktene er systemer fra Tunstall og iCall som integreres i en i velferdsteknologisk totalløsning. Pasientvarsling-anlegg er et trådløst system hvor systemets infrastruktur etableres via WAN/LAN. Utstyr på LAN strømforsynes via PoE.

Det monteres radiomottakere etter behov for trådløse alarmgivere som dekker ønskede områder i hele bygningsmassen og ønskede uteområder.

Vi tilbyr et stort utvalg av trådløse alarmgiver som dekker flere ulike bruksområder etter spesifisert behov.

NetNordic pasientvarsling er en svært god løsning for de som ønsker et fleksibelt anlegg som er lett å tilpasse til den enkelte brukers ønsker og behov.

Anlegg kan integreres sømløst med iCall sykesignalanlegg som tilbyr et tradisjonelt kablet anlegg. I samhandling med alarmanlegget kan det monteres rompanel med touch skjerm, mini-display, trekkontakter, tilstedemarkering, korridordisplay og vaktromspanel. Pasientvarslingsanlegg fra NetNordic er derfor tilpasset bruksområder relevant for din person og enhet.

Pasientvarsling_web