NetNordic skyløsninger – Privat, Hybrid og Public

Våre rådgivere hjelper deg med å utvikle en strategisk smart skyplan uavhengig
om den er privat, hybrid eller offentlig.

Privat, Hybrid & Public Sky

Dagens krav til infrastrukturer er komplekse og i konstant endring. Det skaper utfordringer for mange. NetNordic kan håndtere dine forretningsbehov rundt privat sky plassert i dine eller våre datasenterfasiliteter, eller hybrid og offentlig sky.

Vi har i tillegg mange komplementære tjenester innenfor nettverk, sikkerhet, integrert kommunikasjon og monitorering, som kan samles i en større verdiøkende leveranse hvor vi er kontaktpunktet ditt for en stor bredde av tjenester. I en slik leveranse samler vi blant annet rådgivning, migrering og drift, support og hendelseshåndtering 24/7.

Mange bedrifter har innsett fordelene med både offentlige og private skyer, og har derfor en hybrid skymodell som sin strategi. I denne arkitekturen kobles en privat sky til en offentlig sky, slik at bedrifter kan kjøre applikasjonene i begge verdener. Dine behov og krav til sikkerhet, kontroll, kost og ytelse, kan kreve forskjellig bruk og tilnærming. Vi hjelper deg med å velge riktig skymodell slik at du får mest mulig ut av din skystrategi.

Privat-Hybrid-og-Public-Sky_2021_web_2

Privat Sky

NetNordic kan levere, administrere og optimalisere din private skyløsning uavhengig av hvor det er best for bedriften – i ditt datasenter, en tredjeparts colocation eller i et Netnordic datasenter. Vi har samarbeid med ledende leverandører på hyperkonvergerte (HCI) private skyløsninger.

Hybrid Sky

NetNordic kan gi råd, designe og bygge en robust hybrid skyløsning. Det betyr at du kan dra nytte av skalerbarheten til den offentlige skyen og bruke den private skyen for å gi applikasjoner rask responstid , høy sikkerhet og kontroll – alt i en sømløs og smart hybrid sky.

Public Sky

Reisen til offentlig sky kan være utfordrende. NetNordic hjelper deg å stille de riktige spørsmålene slik at du kan identifisere den riktige strategien for bedriften din.

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail