Contact by mail

Hotelltilpassede nettverks- og sikkerhetsløsninger

Et raskt, stabilt og sikkert nettverk er svært ofte nøkkelen til driften av et hotell. Det meste av tjenester, utstyr og teknologi på hoteller er i dag helt avhengig av et nettverk for å kunne fungere. Hvis nettverket er ustabilt, tregt eller ute av drift får det ofte betydelige konsekvenser for driften. Eksempelvis kan nedetid på nettverket lede til at ventilasjonsanlegg stopper opp, hotellet får utfordringer med å gjennomføre betalinger, foreta inn- eller utsjekk av gjesterom, gi tilgang til internett for ansatte og gjester med mer. I praksis betyr dette at driften av hotellet stopper opp, noe som medfører misfornøyde gjester og tapt omsetning. 

Samtidig er det også slik at hotellsektoren er utsatt når det kommer til nettverksrelaterte sikkerhetsutfordringer. Dataangrep i form av hacking eller lignende skjer spesielt ofte mot denne sektoren. Dette er forårsaket på grunn av at hoteller ofte ansees som enklere å «angripe». Da med eksempelvis ransomware. Hensikten med slike angrep er i all hovedsak å lamme driften av hotellet. Deretter fremsettes et økonomiske krav som må imøtekommes for at hotellet skal få tilgang til sine systemer igjen.  

Etter å ha jobbet dedikert mot hotellsektoren gjennom en årrekke, har NetNordic opparbeidet seg spisskompetanse på leveranse og drift av sikre nettverk. Vi forstår hvor viktig det er at nettverket alltid er i drift og fungerer som det skal. Vi i NetNordic har som utgangspunkt at et hotell skal fokusere på gjestene sine. Så skal vi sikre at teknologien på hotellet fungere som den skal. Nettopp derfor har vi sammen med globalt ledende produsenter utviklet egne konsepter for leveranse og drift av nettverk til hoteller. Du som kunde slipper dermed å bekymre deg for om nettverket på ditt hotell er godt, stabilt og sikkert nok. Det sørger vi for. 

Grunnfjellet i vår konsept er robust og sikker nettverksteknologi kombinert med høy kompetanse, løpende oppgraderinger den leverte tjenesten eller løsningen, og døgnkontinuerlig support året rundt. Du kan derfor være trygg på at et samarbeid med NetNordic leder til en mer problemfri arbeidsdag for de ansatte på hotellet, og et enda bedre opphold for konferanse- og overnattingsgjester. 

Om løsningen

NetNordic har standardiserte nettverksløsninger for hotellsektoren. Disse er spesielt tilpasset de særegne behov hoteller har når det kommer til fleksibilitet, kapasitet, sikkerhet og behovet for tilgang til nettverk for gjester, ansatte og andre leverandører. NetNordic har tett samarbeid med utvalgte produsenter for å sikre at disse behovene blir ivaretatt på best mulig måte. 

Nettverk kan leveres både som skybasert tjeneste eller som en vanlig løsningsleveranse. Dette sikrer at ditt hotell kan få en løsning tilpasset sine unike behov. 

Med en nettverksløsning fra NetNordic får ditt hotell blant annet tilgang til: 

 • Et sikkert, moderne og fremtidsrettet nettverk med høy kapasitet 
 • Kontinuerlig oppgradering og oppdatering av nettverket 
 • Teknologi fra de ledende produsentene i bransjen 
 • En samarbeidspartner med erfaring med, og fokus på, hotellsektoren 
 • Kapasitet til å håndtere behov både i dag og i fremtiden 
 • Muligheter til å kunne overvåke nettverksløsningen på ditt hotell selv 
 • 24/7/365 service og support ved feil 
 • Fleksible prismodeller og forutsigbare kostnader 
 • Radiokommunikasjon/Walkie-Talkies 
 • Telefoniløsninger 
 • Kontaktsentertjenester 
 • Internettaksess 
 • Videokonferanseløsninger 
 • Oppgradering av Coaxnett til moderne datanettverk for WIFI, IPTV med mer 
   
Marienlyst-Strandhotel-Helsingor-Exterior 2 kopi

Marienlyst Strandhotel gikk «All in» med NetNordic! 

Den franske Rivieraen kom til Moss våren 2023

ORO Eiendom åpner Oslos mest spennende nabolagshotel!

Strategiske partnere: