Contact by mail

Fremtidsrettede TV-løsninger

Ofte sitter det i hodet, men med en IPTV-løsning fra NetNordic sitter det i et tastetrykk. Tenk deg en IPTV-løsning som er integrert med hotellets øvrige IT- og støttesystemer. Her kan gjestene enkelt finne frem i kanaltilbud, streame eller caste fra eget innhold fra sine enheter, få oppdatert informasjon om hotellets tjenester og fasiliteter, eller tilbud i nærmiljøet.

Dagens hotellgjester har ofte høye forventninger til teknologien under sitt opphold på hotellet. De senere årene har det blitt et skifte i hvordan hotellgjestene benytter TV-løsningen som er tilgjengelig på rommet. For bare noen år tilbake var en gjest fornøyd med å ha tilgang til ordinære TV-kanaler. I dag er forventningen en helt annen.

Den følelsen… å ligge i en deilig hotellseng, se eget innhold på TV. Alt du trenger er kun et tastetrykk unna!

Gjester har nå med seg sitt eget, foretrukne digitale innhold, og forventer å kunne underholdes av dette via TV-skjermen på hotellrommet. Det er derfor viktig at hotellet kan tilby en TV-løsning som er forventet. Samtidig benytter hoteller TV-løsningen som en digital markedsflate, for å kommunisere med gjestene som bor på hotellet. Det kan være ønskelig å la gjesten få tilgang til relevant informasjon om hotellet og de tjenester hotellet tilbyr.

Alle disse mulighetene stiller store krav til en moderne TV-løsning både når det gjelder innhold, fleksibilitet, skalerbarhet og mulighetene til å enkelt kunne administrere innholdet som gjestene får tilgang til.

Vi i NetNordic har derfor utviklet en moderne og fremtidsrettet tjenesteplattform for TV. Denne tjenesteplattformen sikrer at behovene til både gjestene og hotellet blir ivaretatt på best mulig måte. Gjestene kan enkelt benytte TV-en og få tilgang til de tjenestene det er behov for. Samtidig kan hotellet på sin side administrere løsningen uten at det krever høy teknisk kompetanse.

Om løsningen 

NetNordics IPTV-løsning er skybasert. Dette åpner opp for flere muligheter, lavere kostnader og enklere drift enn det hoteller er vant til. Tiden hvor et hotell måtte ha parabolantenner, TV-sentraler, programkort og jevnlige besøk av en tekniker for innjusteringer, oppgraderinger og vedlikehold, er nå forbi. Det samme er de uforutsigbare kostnadene som man gjerne måtte forholde seg til. Med vår TV-løsning trenger ditt hotell kun å ha tilgang til internett. Alle tjenester leveres via en robust og stabil skybasert plattform for IPTV. Ved å levere TV-løsninger som en skytjeneste, sikrer hotellet seg høy grad av oppetid på tjenesten, kontinuerlig oppdatering og oppgradering av teknologien, rask bistand fra NetNordic ved behov, samt et forutsigbart kostnadsbilde.  

Med en skybasert TV-løsning fra NetNordic får ditt hotell blant annet tilgang til: 

  • En moderne og fremtidsrettet IPTV-tjeneste som alltid er oppdatert 
  • Et design som er tilpasset hotellets behov og grafiske uttrykk
  • Casting- og strømmetjenester som dekker de behov gjestene har
  • App’er for nettradio, musikktjenester mm.
  • Muligheter til å administrere innhold og informasjon som gjestene skal få tilgang til via TV’en på gjesterommet 
  • Et rikholdig utvalg av tradisjonelle TV-kanaler 
  • Enkel og rimelig oppgradering slik at samme plattform kan ivareta digital skilting på hotellet 
  • Forutsigbare kostnader 

Den franske Rivieraen kom til Moss våren 2023

NetNordic er hovedleverandør av teknologi til referansehotellet Jacy’z Hotel & Resort i Gøteborg! 

HGJ 3

Midstar Hotels AB inngår samarbeid med NetNordic til prestisjeprosjekt i København!

Strategiske partnere: