Nettverk som holder tritt med teknologien

SD-WAN gir signifikante besparelser, forbedret pålitelighet og et fleksibelt og sikkert nettverk.

Et sikkert og fleksibelt nettverk

NetNordic’s SD-WAN gir dere kostnadseffektiv oppkobling, forbedret applikasjonsytelse og kontroll, samtidig som vi sikrer tilgang til tjenestene og forretningskritiske applikasjoner.

Hvorfor SD-WAN?
SD-WAN fra NetNordic kombinerer ledende teknologier og administrerte tjenester for å hjelpe organisasjoner. Nettoresultatene er signifikante besparelser, forbedret pålitelighet, fleksibilitet og sikkerhet i nettverket.

Optimal miks av teknologier
Unikt posisjonert for å administrere en løsning som SD-WAN, benytter NetNordic en optimal miks av teknologier (MPLS, internett, 4G) på tvers av de mest optimale operatørene.

Som en uavhengig aktør kan NetNordic hjelpe organisasjoner i alle størrelser med å oppnå uovertruffen synlighet, effektivitet og kontroll.

  • Reduserte kostnader
  • Bedre sikkerhet, økt ytelse og mer effektivt
  • Transportuavhengighet
SD-WAN_2

Forenkler leveranse

I takt med applikasjoner som krever mer båndbredde, og et økt konsum av skytjenester, blir det for kostbart å stadig oppgradere MPLS-linjene mot utekontorene.

SD-WAN (Software-Defined WAN) bruker programvarebasert virtualisering og skybaserte teknologier for å forenkle leveranse av WAN-tjenester til utekontorer.

NetNordic som leverandør av SD-WAN

  • Vi hjelper med design, planlegging, utrulling, prosjektledelse og teknisk support.
  • Tilbyr løsninger som gir fleksibilitet etter hvert som virksomheten endres.
  • Vi anbefaler riktig nettverksløsning med hensyn til pris, båndbredde og leverandør.

Verdien av SD-WAN

Økning av SaaS-applikasjoner, større bredbåndstilgang, mobile brukere, flere tilkoblingspunkter og raskt behov for nye tjenester, er bare noen faktorer som har drevet behovet for bedre nettverk.

Brukere konsumerer mye data, noe som krever større båndbredde i virksomheten. Prioritering av tilgang til nettverksapplikasjoner, som ERP-systemer til streaming av video og samhandlingstjenester (Skype, Glip, WebEx), krever kontroll, synlighet, smidighet og sikkerhet.

Tradisjonelle arkitekturer, som MPLS og VPN, er dyre, tidkrevende å installere og komplekse med ofte utilstrekkelig kapasitet. Dette hindrer virksomheter fra å distribuere nye nettverk til utekontorer, øke båndbredden på etterspørsel og støtte sky-migrasjoner. SD-WAN forvandler nettverket ved å forbedre ytelsen og driftseffektiviteten.

Kontakt oss her!

Du kan ringe oss direkte på vårt telefonnummer +47 67 247 365, send oss ​​en e-post salg@netnordic.no, eller fylle ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg. Takk skal du ha!

Contact by mail