NetNordic Technical University - 15-16 Oktober 2020

NetNordic Technical University – Årets høydepunkt for deg som er interessert i ledende teknologi.

Les mer om oss på NetNordic

Vi har eksperter som står klar til å hjelpe deg!

Proof of Concept (PoC)-lab

En POC-lab, også kalt Proof of Concept, gjennomføres ofte i forbindelse med kjøp av utstyr, der formålet er å sikre funksjonalitet, skalerbarhet og administrasjon.

Testene, PoC-laben, blir som regel gjort før anskaffelse av utstyr. Gjennomføringen av POC-laben skjer enten hos produsenten av utstyret eller hos NetNordic, eller hos den kunden som er interessert i utstyret.

 

 

 

 

 

 

 

VI sørger for at produsentene holder det de lover når det kommer til ytelse og funksjonalitet.

Sikrer effektivitet og funksjonalitet

PoC-lab kan enten gjennomføres som del av et kjøp, som et underlag i kjøpsprosessen, eller etter kjøp, for å gjennomføre funksjonstester eller andre ytelsestester.

Gjennom PoC-laben, sammen med kunden og produsenten, kan NetNordic forsikre seg om at produsenten holder det de lover når det kommer til funksjoner, ytelse og interoperabilitet.

 

Alt sammenstilles i en rapport

NetNordic er med i hele prosessen rundt en PoC og tar fram design, testplaner, koordinerer logistikken av testutstyret og dokumenterer gjennomføringen av PoC-laben. Etter en gjennomført PoC sammenstilles resultatet i en rapport som NetNordic går gjennom sammen med kunden.

Kontakta kontakt med våra kunniga rådgivare!

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.