Proof of Concept (PoC)-lab

En POC-lab, også kalt Proof of Concept, gjennomføres ofte i forbindelse med kjøp av utstyr, der formålet er å sikre funksjonalitet, skalerbarhet og administrasjon.

Testene, PoC-laben, blir som regel gjort før anskaffelse av utstyr. Gjennomføringen av POC-laben skjer enten hos produsenten av utstyret eller hos NetNordic, eller hos den kunden som er interessert i utstyret.

 

 

 

 

 

 

 

VI sørger for at produsentene holder det de lover når det kommer til ytelse og funksjonalitet.

Sikrer effektivitet og funksjonalitet

PoC-lab kan enten gjennomføres som del av et kjøp, som et underlag i kjøpsprosessen, eller etter kjøp, for å gjennomføre funksjonstester eller andre ytelsestester.

Gjennom PoC-laben, sammen med kunden og produsenten, kan NetNordic forsikre seg om at produsenten holder det de lover når det kommer til funksjoner, ytelse og interoperabilitet.

 

Alt sammenstilles i en rapport

NetNordic er med i hele prosessen rundt en PoC og tar fram design, testplaner, koordinerer logistikken av testutstyret og dokumenterer gjennomføringen av PoC-laben. Etter en gjennomført PoC sammenstilles resultatet i en rapport som NetNordic går gjennom sammen med kunden.

Kontakt meg
Nettverk
IT-sikkerhet
Datasenter
Kommunikasjon

a kontakt med våra kunniga rådgivare!

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.