Contact by mail

Ledig stilling

Vi vokser og søker flere kolleger i vårt salgsteam i midt/nord

Key Account Manager

Vil du være med på reisen i en nyskapende og hurtig-voksende systemintegrator der du kan utgjøre en forskjell? Har du spesialkompetanse innenfor nettverk, datasenter, cloud og sikkerhet?

NetNordic vokser og vi forsterker vårt salgsteam med enda flere Key Account Managere. Som KAM skal du bidra til å presentere et bredt tjenestespekter for kundene våre. I NetNordic jobber vi for å være kundens «Best Companion» og vi vil bidra til at våre kunder når sitt fulle potensial. Vi er sterke innenfor kommunikasjon, datanettverk, datasenter, cloud og IT-sikkerhet og denne gangen ser vi spesielt etter noen med spesialkompetanse innenfor nettverk, datasenter, cloud og sikkerhet.

I vårt salgsteam vil du få mulighet til å jobbe med markedsledende leverandører, spennende og krevende kunder hvor det er rom for innovative løsninger. Du blir en del av et miljø som er i rask utvikling der kreativitet og kunnskapsdeling er viktige nøkkelbegrep. Du vil ha stor grad av selvstendighet samtidig som du vil jobbe tett med vår prosjektorganisasjon for å finne frem til og levere de beste løsningene for kunden. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger.

Den ideelle kandidaten har en kombinasjon av relevant utdanning, bransje- eller teknologierfaring og kommersiell drivkraft.

Hovedoppgaver

• Planlegge og gjennomføre salgs og markedsaktiviteter for de fagområder og kunder du er ansvarlig for.

• Bygge opp nye kunder samt ivareta våre eksisterende kunder.

• Jobbe med anbudsbesvarelser.

• Samhandling med vår produkt og tekniske avdeling for å designe og utvikle den besteløsningen for våre kunder.

Bakgrunn og erfaring 

• Utdanning på Bachelor-nivå innenfor salg, markedsføring eller økonomi. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning

• Minimum 3 års salgserfaring med dokumenterte resultater

• Du bør ha erfaring fra prosjektleveranser og/eller lengre salgsprosesser

• Du må ha god interesse og forståelse for IoT og digitalisering

For å lykkes i rollen tror vi at du er en god relasjonsbygger. Du har en utpreget serviceinnstilling og er stolt av å finne gode løsninger for kunden. Du er utadvendt og kommuniserer godt, skriftlig og muntlig, på både norsk og engelsk. At du identifiserer deg med våre verdier «Ambitious», «Team Oriented» & «Reliable» tar vi som en selvfølge.

Vi ansetter flere steder i landet og har kontorer i Stavanger, Haugesund, Bergen og Oslo.

Om arbeidsgiveren

NetNordic er en Nordisk Løsning- og systemintegrator innen Kommunikasjonsløsninger, Datanettverk og IT-Sikkerhetsløsninger og Datasenter. Vi skal være bedriftens «Best Companion» og øke kundens potensiale ved å levere fleksible, sikre, brukervennlige og kost effektive løsninger. NetNordic ble stiftet i 2001. Vi har mer enn 100 operatører og 850 bedrifter og offentlige etater på kundelisten, og forventer en omsetning på over 1,5 milliard i 2020. Vi er mer enn 350 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Les mer på www.netnordic.no

Søknadsfrist: Snarest, kandidater vurderes fortløpende

Sted: Trondheim

Spørsmål om stillingen kan rettes til Geir Wolden Geir.wolden@netnordic.com eller tlf +47 982 15 171.

Søknad sendes til: soknader@netnordic.com, søknader behandles fortløpende.