2. juni 2019

Vi søker etter markedskoordinator

Vil du bli en del av den mest innovative, inspirerende og hurtigst voksende system integrator i Norge?

NetNordic forsterker Marketing & Salg teamet med en Markedskoordinator med fokus på Marketing og Lead genererende aktiviteter. Som Markedskoordinator skal du bidra til å presentere hele vårt tjenestespekter til nye og eksisterende kunder. Du er ansvarlig for alle aktiviteter som vil bidra til å skape leads via WEB, sosiale media, pressemeldinger, seminarer og andre aktiviteter. Du vil være en sterk bidragsyter til å skape nye salg. Stillingen rapporterer til Direktør Salg og Marked.

VI TILBYR

• Et dynamisk og kunnskapsrikt miljø i en organisasjon i rask utvikling
• Gode karriere- og utviklingsmuligheter.
• Et uformelt og godt arbeidsmiljø der vi er inkluderende, teamorienterte og sosialeStillingen er lokalisert i NetNordics hovedkontor i Vollsveien 2B, Lysaker.

OM ROLLEN

Som markedskoordinator vil du jobbe tett med leder av Marketing og Salg for å utarbeide, gjennomføre og følge opp lead genererende og branding aktiviteter i Norge. Rollen innebærer å støtte organisasjonen med markedsføringskommunikasjon og salgsstøtteaktiviteter.

Du vil ha ansvar for å utvikle selskapets norske nettside både når det gjelder innhold og funksjon, samt jobbe aktivt med både innhold og tilstedeværelse på ulike sosiale medier. Du vil produsere grafisk markedsføringsmateriale og arbeide med implementering og oppfølging av eksterne og interne konferanser, seminarer og kundearrangementer, ofte sammen med selskapets strategiske partnere.

I rollen som Markedskoordinator støttes du av det beste salg, salssupport og tekniske teamet i bransjen. Du samhandler med kolleger og kunder over hele Norden og du har gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Du bør ha en bakgrunn som gjør deg komfortabel i kommersielle og tekniske miljøer.

Hovedoppgaver

 • Ansvarlig for NetNordic brand i praktisk og estetisk utforming
 • Prosjektkoordinering av sentrale events, f.eks. messedeltagelse
 • Hovedansvar for den norske WEB siden og sosiale media
 • Utarbeide, gjennomføre og måle markedsplan med tilhørende budsjetter
 • Samhandling med Group Marketing og ansvarlig for implementering og gjennomføring av sentrale strategier i det norske markedet
 • Sikre informasjonsflyt internt og eksternt, inkl. samhandling med våre leverandører og samarbeidspartnere

BAKGRUNN OG ERFARING

Den ideelle kandidaten har en kombinasjon av relevant utdanning, bransje- eller teknologierfaring og kommersiell drivkraft.  Vi tror at du er god på kommunikasjon og håndterer ulike flater på en strukturert og målrettet måte. Andre vil beskrive deg som utadvendt og service-minded, men du kan også jobbe selvstendig og ta ansvar for egne leveranser og resultater. Du bør ha jobbet noen år med tilsvarende oppgaver da stillingen er meget selvstendig. At du identifiserer deg med våre verdier, «ambitious», «team oriented» og «reliable» tar vi som en selvfølge.

 • Utdanning på Bachelor-nivå eller tilsvarende
 • Minimum 2-3 års erfaring fra digital markedsføring og analyseverktøy
 • Svært god i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Verktøy:

 • Photoshop, Illustrator, InDesign
 • Microsoft Office (inkl. PowerPoint)
 • Erfaring fra CRM, gjerne Salesforce.com
 • Erfaring med å bruk e-postverktøy
 • Erfaring fra WordPress

NetNordic

NetNordic er en nordisk systemintegrator spesialisert på løsninger og tjenester innen nettverk, kommunikasjon og sikkerhet. Som «Best Companion» skal NetNordic bidra til å realisere kundens forretningspotensial gjennom effektiv bruk av unike løsninger og tjenester. 2018 proforma omsetning estimeres til ca 1,2 milliarder. NetNordic har over 300 ansatte på 14 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Les mer på www.netnordic.no

Dersom du har ytterligere spørsmål kan du ta kontakt med Camilla Giske Direktør HR og Performance på 97194467 eller camilla.giske@netnordic.com

Om du vil søke sendes søknaden til oss på epost: sokander@netnordic.com

Søknader behandles fortløpende.

Personlig rådgiver


67 24 7 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.

Vi kontakter degPersonlig rådgiver


67 24 7 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.

Vi kontakter deg