Contact by mail

Ledig stilling

Senior Telecom Project Engineer

Vil du være med på reisen i Norges mest innovative, inspirerende og hurtigst voksende system integrator?

NetNordic har mange spennende prosjekter og flere nye i sikte, vi utvider derfor vårt Prosjekt team. Søk i dag!               

INFORMASJON OM STILLINGEN

Som Sr. Telecom Project Engineer vil du bli en del av en prosjektavdeling med solid kompetanse på prosjektering og levering av Telecom og nettverksløsninger, on- og offshore i inn- og utland. Du vil få en sentral rolle i våre prosjekter som vi leverer til store og anerkjente kunder innen Energy & Shipping, men du vil også ha mulighet for å utvikle deg videre og jobbe med kunder innenfor flere av våre satsningsområder.

Hos oss er ingen dag helt lik. I jakten på den beste løsningen for kunden vil du få bryne deg på mange ulike teknologiske utfordringer og produkter i en bred portefølje. Vi har høyt fokus på videreutvikling av kompetanse og du kan forvente å arbeide i et miljø hvor man bygger hverandre gode. Vi ønsker derfor å finne kolleger som ser det som en naturlig del av rollen å dele kunnskap og erfaringer med kolleger i og utenfor egen avdeling.

VI TILBYR

  • Muligheter til å jobbe med de største aktørene innen Energy & Shipping
  • Mulighet til å utgjøre en forskjell i teamet og for kunden
  • Et uformelt og godt arbeidsmiljø der vi er inkluderende, teamorienterte og sosiale
  • Et dynamisk og kunnskapsrikt miljø i en organisasjon i rask utvikling
  • Gode karriere- og utviklingsmuligheter

ARBEIDSOPPGAVER

I denne rollen vil du rapportere til prosjektleder. Du vil være bindeleddet mellom prosjektleder og teknisk utførende ressurs som Lead Engineer og er motpart til kundens Project Responsible Engineer (PRE).

Det er du som tar ansvar for timeestimat på teknisk dokumentasjon i prosjekter og identifiserer behov for tekniske ressurser i prosjektene. Du setter deg inn i kundens dokumentasjonskrav og gir input til prosjektets Supplier Document List (SDL).

Du vil utarbeide og revidere ulike typer dokumentasjon, manualer og tegninger, som for eksempel: factory acceptance test (FAT), commissioning procedure, general-arrangement (GA) tegninger, installasjons- og vedlikeholdsmanual, CAD og ulike former for sikkerhetsdokumentasjon. Når det skjer endringer vil en av dine oppgaver være å synliggjøre endringer av teknisk karakter og dokumentere konsekvens for prosjektet.

Vi har fokus på læring og utvikling og en viktig del av din rolle vil derfor være standardisering av felles komponenter og dokumentasjon på tvers av systemer, samt læring og forbedring på tvers av systemleveranser.

BAKGRUNN, ERFARING OG PERSONLIGE EGENSKAPER

  • Evne til å se helhet, levere kvalitet, være teknisk trygg
  • Du behersker både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, svært godt Ha flere års erfaring fra og god kjennskap til arbeidsmetodikk og standarder hos operatørene på norsk sokkel.
  • Må kunne lese og forstå spesifikasjoner fra kunde og kunne diskutere tekniske problemstillinger med kunde
  • Ha god kjennskap til offshore telecom systemer som: LAN/WAN, Telefoni, Entertainment, Digital Radio, Microwave Radio, V-SAT, CCTV, PAGA, Radar & Navaids, GMDSS, Weather monitoring, Access Control Security Systems, Marine Collision avoidance radar, POB og tracking og Structured cable systems.
  • Ha svært godt kjennskap til og evne til å sette seg dypere inn i industristandarder som gjelder for leveransene på den norske sokkel som for eksempel: NORSOK, EX/ATEX, SOLAS, IEC og IMO.

For å lykkes i denne rollen tror vi at du er god på å samarbeide i team, men at du også kan jobbe selvstendig når det kreves. Vi tror at du trigges av å levere gode løsninger for kunde. Kollegene dine vil beskrive deg som strukturert og målrettet med en egen evne til å kommunisere både med kunder og kolleger. At du identifiserer deg med våre verdier «Ambitious», «Reliable» og «Team Oriented» tar vi som en selvfølge.

ANNET 

Spørsmål om stillingen kan rettes til Petter Engvik, på petter.engvik@netnordic.com eller tlf 930 84 368.

Søknadsfrist: Snarest, kandidater vurderes fortløpende

Sted: Fortrinnsvis Stavanger, Haugesund eller Bergen kan også vurderes for den rette kandidaten

Søknad sendes til: soknader@netnordic.com, søknader behandles fortløpende.

Om NetNordic

NetNordic er en Nordisk systemintegrator innen Kommunikasjonsløsninger, Datanettverk og IT-Sikkerhetsløsninger. Vi skal være bedriftens «Best Companion» og øke kundens potensiale ved å levere fleksible, sikre, brukervennlige og kost effektive løsninger.

NetNordic ble stiftet i 2001. Vi har mer over 1000 kunder innenfor privat – og offentlig sektor på kundelisten, og hadde en omsetning på over 1 milliard i 2018. Vi er mer enn 300 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.