Contact by mail

Ledig stilling

Rådgivende salg – eHelse og Velferdsteknologi

Vil du bli en del av den mest innovative, inspirerende og hurtigst voksende system integratoren innenfor eHelse og Velferdsteknologi! 

NetNordic har med mer enn 20 års erfaring innen avansert kommunikasjon, integrasjoner og systemovervåking, tatt en markant plass innen kommunal velferd og trygghetsskapende teknologi. 

NetNordic Omsorg (NNO) Plattform knytter sammen produkter og tjenester for hjemmeboende, kommunale helse og velferdssenter, brukerdata fra Elektronisk pasientjournal og kommunenes ansatteregister, i en helhetlig samhandlingsplattform hvor informasjon, alarmer og oppgaver deles i de ansattes mobile arbeidsflater. På toppen av det hele ligger NNO Responssenter som «våker over» brukerne og alarmeres om noe skulle oppstå. NNO er pr i dag tatt i bruk av nærmere 100 norske kommuner i en eller annen form. 

Våre oppdragsmengder øker og NetNordic søker derfor etter nye medarbeidere som kan være med å løfte oss videre. I første omgang gjelder dette 2 stillinger i vårt nasjonale salgsteam. NetNordic driver med rådgivende salg, og det betyr at du må være nysgjerrig på såvell teknologi, systemer og våre kunders utfordringer. Vi finner ofte løsninger der andre må melde pass. Som rådgivende selger skal du bidra til å presentere hele vårt tjenestespekter innenfor eHelse til nye og eksisterende kunder innenfor sektoren.  

I vårt salgsteam vil du få mulighet til å jobbe med markedsledende produkter og tjenester, og knytte dette sammen med spennende og krevende kunder, hvor det er rom for innovative løsninger. Du blir en del av et miljø som er i rask utvikling, der kreativitet og kunnskapsdeling er viktige nøkkelbegrep. Du vil ha stor grad av selvstendighet samtidig som du vil jobbe tett med andre kolleger å finne frem de beste løsningene for kunden.  

Den ideelle kandidaten har en kombinasjon av relevant utdanning, erfaring fra løsningssalg, kommersiell drivkraft, og fremtredende relasjonsbyggende egenskaper. 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger. 

Hovedoppgaver 

  • Rådgivende salg mot kommunale kunder innenfor eHelse, Velferd -og Trygghetsskapende teknologi 
  • Samhandling med vårt produkt team for å utvikle våre tjenester videre.  
  • Budsjett og resultatansvar for egne kunder 
  • Like å jobbe med anbud og lede forhandlinger sammen med vårt BID team 

Bakgrunn og erfaring 

  • Erfaring fra leveranser av teknologi og tjenester innenfor eHelse og Velferdsteknologi vil vektlegges 
  • Du bør ha erfaring med rådgivende salg fra bransjen eller andre relevante markeder 
  • Relevant utdanning eller erfaring innen salg, markedsføring, teknologi eller økonomi.  

For å lykkes i rollen tror vi at du er en god relasjonsbygger. Du har en utpreget serviceinnstilling og er stolt av å finne gode løsninger for kunden. Du er utadvendt og kommuniserer godt, skriftlig og muntlig. At du identifiserer deg med våre verdier «Ambitious», «Team Oriented» & «Reliable» tar vi som en selvfølge. 

Stillingen er lokalisert ved vårt kontor i Stavanger, Bergen, Trondheim eller Oslo. 

Om NetNordic 

NetNordic er en nordisk systemintegrator spesialisert på løsninger og tjenester innen datanettverk, kommunikasjon og IT-sikkerhet. Som «Best Companion» skal NetNordic bidra til å realisere kundens forretningspotensial gjennom effektiv bruk av unike løsninger og tjenester. 2020 proforma omsetning estimeres til ca.1,8 milliarder. NetNordic har ca. 570 ansatte på 14 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Les mer på www.netnordic.no 

For å søke på stillingen, vennligst klikk her.