4. mars 2019

Vi søker prosjektleder

Vil du være med på reisen i Norges mest innovative , inspirerende og hurtigst voksende system integrator?

NetNordic utvider prosjekt- og leveranse teamet og søker en nøkkelspiller som skal bidra til oppstart og fullføring av leveranseprosjekter samt sømløs overlevering til drift.

INFORMASJON OM STILLINGEN

Som prosjektleder vil du bli en del av en konsulentavdeling med solid kompetanse innenfor en bred portefølje av produkter og løsningsområder. Du vil jobbe tett med lederne i prosjekt- og leveranse avdelingen for å sikre at riktige ressurser blir allokert til de ulike prosjektene, at prosjektene driver i henhold til inngått kontrakt og at dokumentasjonen i prosjektporteføljen holder avtalt kvalitet. Du vil ha dialog med kunder og håndtere overleveringene fra salg til prosjekt og videre til driftssetting. Prosjektene du leder vil være for store og anerkjente kunder innenfor ulike områder i både privat og offentlig sektor.

Hos oss er ingen dag helt lik. I jakten på den beste løsningen for kunden vil du få bryne deg på mange ulike utfordringer og produkter i en bred portefølje.

Vi har høyt fokus på videreutvikling av kompetanse og du kan forvente å arbeide i et miljø hvor man bygger hverandre gode. Vi ønsker derfor å finne kolleger som ser det som en naturlig del av rollen å dele kunnskap og erfaringer med kolleger i og utenfor egen avdeling.

VI TILBYR

 • Gode karriere- og utviklingsmuligheter

 • Et dynamisk og kunnskapsrikt miljø i en organisasjon i rask utvikling

 • Et uformelt og godt arbeidsmiljø der vi er inkluderende, teamorienterte og sosiale

ARBEIDSOPPGAVER

Som Prosjektleder må du like å håndtere mange pågående aktiviteter parallelt,. Mye av arbeidet ligger i ressurs styring, prioritering og prosjektoppfølging samt dokumentasjon og kommunikasjon ut mot kunde og leverandører. Arbeidsoppgavene inkluderer også nært samarbeid med vår salgsavdeling for å sikre estimering av pris og prosjektering. Du vil ha tett dialog med vår driftsavdeling i forhold til oppstart og driftssetting av prosjekt. 

Dine arbeidshverdager vil hovedsakelig foregå fra et av våre kontor i Haugesund, Trondheim Stavanger eller hovedkontoret vårt på Lysaker.

BAKGRUNN OG ERFARING

 • Høyere utdanning på bachelornivå, relevant erfaring kan erstatte manglende utdanning
 • 3-5 års erfaring som koordinator eller prosjektleder for komplekse leveranse prosjekter, eller fra tilsvarende roller
 • Erfaring med Prince-2 prosjektleder metodikk, sertifisering er ikke påkrevet men vil telle positivt
 • Erfaring med NORSOK standarden er en fordel, men ikke et krav
 • Må kunne sikkerhetsklareres i Norge
 • Du behersker både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, svært godt

For å trives i denne rollen har du en interesse og forståelse for teknologi. Du er kjent for å kunne holde hodet kaldt når det er hektisk, og er vant med å ha flere baller i luften.  Andre vil beskrive deg som løsningsorientert og glad i utfordringer.

Du har evnen til å jobbe systematisk og strukturert med flere parallelle arbeidsoppgaver og er dyktig til å kommunisere både muntlig og skriftlig.  Du trives med å være en del av et team, men kan også jobbe selvstendig når det er nødvendig. At du identifiserer deg med våre verdier «Ambitious», «Reliable» og «Team Oriented» tar vi som en selvfølge.

Om NetNordic

NetNordic er en Nordisk systemintegrator innen Kommunikasjonsløsninger, Datanettverk og IT-Sikkerhetsløsninger. Vi skal være bedriftens «Best Companion» og øke kundens potensiale ved å levere fleksible, sikre, brukervennlige og kost effektive løsninger. NetNordic ble stiftet i 2001. Vi har mer enn 100 operatører og 850 bedrifter og offentlige etater på kundelisten, og forventer en omsetning på over 1,2 milliard i 2018. Vi er mer enn 300 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Annet

 • Søknadsfrist: Snarest, kandidater vurderes fortløpende
 • Sted: Stavanger, Haugesund, Trondheim, Lysaker

Spørsmål om stilingen?

Kontakt Petter Engvik, Direktør Prosjekt og Leveranse, tlf 93084368 eller petter.engvik@netnordic.com

Lyst til å søke?

Send din søknad til soknader@netnordic.com