Contact by mail

Ledig stilling

NetNordic Solutions søker Nettverksarkitekt/Nettverksekspert

Ønsker du å bli med på reisen til Norges mest innovative, inspirerende og hurtigst voksende systemintegrator? 

Som konsekvens av økende etterspørsel og satsning på nye spennende områder søker vi en Nettverksarkitekt/Nettverksekspert med tung kompetanse innen nettverksløsninger.

Informasjon om stillingen

I NetNordic Solutions leverer vi maskinvare- og programvareløsninger til tjenestetilbydere og offentlige/private selskap. Vi har spesielt fokus på aktører som bygger fiber-til-hjemmet-, herunder kjerne- og transmisjonsnett, aksessnett og sluttkundeutstyr. Våre viktigste samarbeidspartnere er Nokia, Huawei, Waystream, PacketFront og Genexis, men vi har også andre løsninger/produsenter i porteføljen.

Vi tilbyr

 • En spennende og utfordrende stilling med mulighet til å forme egen rolle.
 • Sterkt fagmiljø som vil gi deg utfordringer og kunnskap.
 • Gode utviklingsmuligheter.
 • At man blir en del av et motivert og sammensveiset team.
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger

Arbeidsoppgaver

I rollen som nettverksarkitekt vil du ha en sentral rolle i å designe og re-designe kundenettverk i tillegg til å utvikle og forvalte nettverksløsninger. Du vil bli en del av et dedikert team som også deltar ved tekniske anbud og i RFQ/RFP prosesser og du deltar også i utviklings/implementerings prosjekt.

I NetNordic jobber vi for å være kundens «best companion» og vi tror at evne og vilje til å sette seg inn i kundens prosesser er avgjørende for å få til nettopp dette. Derfor deltar du fra tid til annen også i ulike kundesammenhenger.

Rollen som nettverksarkitekt i NetNordic Solutions medfører et ansvar for å sette seg inn i de løsningene og produktområdene vi jobber med. Vi har et solid tekniske fagmiljø der det er høyt fokus på å spille hverandre gode, videreutvikle kompetanse og gjennomføre relevante sertifiseringsløp. 

Bakgrunn og erfaring

 • Lang (5 år+) erfaring fra lignende rolle
 • Solid kompetanse på nettverksarkitektur for operatørnett med relevante sertifiseringer.
 • God faglig kunnskap innen avanserte IP-nettverk (MPLS, BGP, ISIS etc)

Kompetanse innenfor WIFI, transmisjon (WDM) og andre teknologier anses positivt. Må kunne sikkerhetsklareres i Norge. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

For å trives og lykkes i rollen tror vi at du har en genuin interesse og forståelse for teknologi. Kollegene dine beskriver deg som kreativ og løsningsorientert med god gjennomføringsevne. Du evner å kombinere teknisk forståelse med kundeinnsikt for å skape den beste løsningen for kunden. At du identifiserer deg med verdiene våre «Ambitious», «Team Oriented» og «Reliable» tar vi som en selvfølge. 

Utdanningsnivå

 • Høyskole / Universitet, Diplom / Bachelorgrad

Språk

 • Norsk
 • Engelsk

Har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse av ornulf.hagberg@netnordic.com.  Alle søknader til oss behandles konfidensielt.

Søknad sendes til: ornulf.hagberg@netnordic.com

Om NetNordic

NetNordic er en Nordisk systemintegrator innen Kommunikasjonsløsninger, Datanettverk og IT-Sikkerhetsløsninger. Vi skal være bedriftens «Best Companion» og øke kundens potensiale ved å levere fleksible, sikre, brukervennlige og kosteffektive løsninger. NetNordic ble stiftet i 2001. Vi har partnerskap med markedsledende produsenter, og tilbyr løsninger og tjenester basert på kundenes behov. Vi hadde en omsetning på 1,2 milliarder i 2018, og teller cirka 300 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.