Contact by mail

Ledig stilling

NetNordic søker UC Konsulenter, UC Senior Konsulenter og Applikasjonskonsulenter innenfor kontaktsenter.

Vil du bli en del av et kompetent og solid team hos en av de hurtigst voksende system integratorene i Norge?

NetNordic utvider UC-teamet og søker flere konsulenter innenfor UC-området

INFORMASJON OM STILLINGEN
Som konsulent vil du bli en del av en teknisk konsulentavdeling med solid kompetanse på UC- og applikasjonsområdet. I NetNordic leverer vi løsninger fra et bredt spekter av anerkjente partnere, på prosjekter for store og anerkjente kunder innenfor ulike områder i både privat og offentlig sektor.

Hos oss er ingen dag helt lik. Vi har en rekke anerkjente partnere på IC området.  Dette gjør at du i jakten på den beste løsningen for kunden vil få bryne deg på ulike teknologiske utfordringer og produkter i en bred portefølje.  Avaya, Mitel, Alcatel-Lucent, Cisco, Enghouse (Trio Enterprise) og Microsoft er noen av kompetanseområdene vi ser spesielt etter.

Vi har høyt fokus på videreutvikling av kompetanse og du kan forvente å arbeide i et miljø hvor man bygger hverandre gode. Vi ønsker derfor å finne kolleger som ser det som en naturlig del av rollen å dele kunnskap og erfaringer med kolleger i og utenfor egen avdeling.

VI TILBYR
• Et dynamisk og kunnskapsrikt miljø i en organisasjon i rask utvikling 
• Gode karriere- og utviklingsmuligheter.
• Et uformelt og godt arbeidsmiljø der vi er inkluderende, teamorienterte og sosiale

ARBEIDSOPPGAVER
Som konsulent vil du gå inn i en utfordrende rolle der arbeidet kan ligge i hele spekteret fra rådgivning, design, installasjon, leveranse, drift og kommunikasjon ut mot kunde og leverandører. Dine arbeidshverdager vil foregå ute hos en av våre kunder eller fra et av våre kontor. Vi har kontor på Lysaker, i Stavanger, Haugesund, Bergen, Trondheim og Halden.

BAKGRUNN OG ERFARING

  • Høyere utdanning på bachelornivå, relevant erfaring kan erstatte manglende utdanning
  • Minimum 5 års erfaring fra tilsvarende rolle
  • Relevante sertifiseringer innenfor en eller flere av våre partnere (Avaya, Alcatel-Lucent, Cisco, Enghouse (Trio Enterprise), Microsoft og Mitel) , erfaring kan eventuelt kompensere for sertifiseringsnivå
  • Generell IT og netteverkskompetanse vil være en fordel

For å trives i denne rollen har du en genuin interesse og forståelse for teknologi. Du er kjent for å løse avansert problemstillinger og kan finne kreative løsninger der det trengs. Andre vil beskrive deg som fremoverlent og dyktig til å kommunisere. Du trives med å være en del av et team, men kan også jobbe selvstendig når det er nødvendig. At du identifiserer deg med våre verdier Ambitious», «Reliable» og «Team Oriented» tar vi som en selvfølge.

Om NetNordic

NetNordic er en Nordisk systemintegrator innen Kommunikasjonsløsninger, Datanettverk og IT-Sikkerhetsløsninger. Vi skal være bedriftens «Best Companion» og øke kundens potensiale ved å levere fleksible, sikre, brukervennlige og kosteffektive løsninger. NetNordic ble stiftet i 2001. Vi har partnerskap med markedsledende produsenter, og tilbyr løsninger og tjenester basert på kundenes behov. Vi hadde en omsetning på 1,5 milliarder i 2019, og teller cirka 400 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

ANNET 

  • Søknadsfrist: Snarest, kandidater vurderes fortløpende
  • Sted: Lysaker

Spørsmål om stilingen? 

Kontakt:

Alkesh Mistry, Direktør Produkt og Presalg, tlf  400 40 004, eller  

Petter Engvik, Direktør Prosjekt og Leveranse, tlf 930 84368, petter.engvik@netnordic.com

Lyst til å søke?

Søknad kan sendes til soknader@netnordic.com