Contact by mail

Ledig stilling

NetNordic søker etter Key Account Manager – Hotell og reiseliv

Vil du bli en del av den mest innovative, inspirerende og hurtigst voksende system integratoren i Norge?

Grunnet sterk vekst trenger NetNordic å forsterke salgsteamet som fokuserer hotell- og reiselivsbransjen i Norden. NetNordic har ledende og bransjetilpassede produkter og tjenester som fremstår som både innovative og attraktive i hotellmarkedet. Som KAM i dette markedet skal du bidra til å presentere hele vårt tjenestespekter innenfor blant annet Kommunikasjon, Datanettverk, IT-sikkerhet og IPTV til nye og eksisterende kunder innenfor sektoren. I NetNordic jobber vi for å være kundens «Best Companion» og vi vil bidra til at våre kunder når sitt fulle potensial.

I vårt salgsteam vil du få mulighet til å jobbe med markedsledende leverandører, spennende og krevende kunder hvor det er rom for innovative løsninger. Du blir en del av et miljø som er i rask utvikling der kreativitet og kunnskapsdeling er viktige nøkkelbegrep. Du vil ha stor grad av selvstendighet samtidig som du vil jobbe tett med vår prosjektorganisasjon for å finne frem til og levere de beste løsningene for kunden. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger.

Den ideelle kandidaten har en kombinasjon av relevant utdanning, erfaring fra løsningssalg rettet mot hotell- og reiselivsbransjen, kommersiell drivkraft, og fremtredende relasjonsbyggende egenskaper.

Som en del av vårt hospitality-team vil du være en del av et engasjert og entusiastisk miljø, preget av høyt tempo og sterk orientering mot kunden. 

Hovedoppgaver

  • Ansvarlig for etablering av nye relasjoner og kundeforhold innenfor sektoren
  • Forvaltning av nye og eksisterende kunder
  • Teamansvar i anbudsbesvarelser
  • Samhandling med vår produktsupport for å gi kundene de beste løsningene
  • Planlegge og gjennomføre salgs og markedsaktiviteter for de fagområder og kunder du er ansvarlig for
  • Lede et kompetent team av ressurser i salgsprosessene

Bakgrunn og erfaring 

  • Utdanning på Bachelor-nivå innenfor salg, markedsføring eller økonomi. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Minimum 3 års salgserfaring med dokumenterte resultater
  • Du bør ha erfaring fra prosjektleveranser og/eller lengre salgsprosesser
  • Erfaring fra salg innenfor hotell- og reiselivsbransjen vil vektlegges

For å lykkes i rollen tror vi at du er en god relasjonsbygger. Du har en utpreget serviceinnstilling og er stolt av å finne gode løsninger for kunden. Du er utadvendt og kommuniserer godt, skriftlig og muntlig, på både norsk og engelsk. At du identifiserer deg med våre verdier «Ambitious», «Team Oriented» & «Reliable» tar vi som en selvfølge.

Stillingen er lokalisert ved vårt kontor i Stavanger, Bergen, Trondheim eller Oslo. 

Om NetNordic

NetNordic er en nordisk systemintegrator spesialisert på løsninger og tjenester innen datanettverk, kommunikasjon og IT-sikkerhet. Som «Best Companion» skal NetNordic bidra til å realisere kundens forretningspotensial gjennom effektiv bruk av unike løsninger og tjenester. 2020 proforma omsetning estimeres til ca 1,8 milliarder. NetNordic har ca 500 ansatte på 14 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Les mer på www.netnordic.no

Dersom du har ytterligere spørsmål til stillingen, vennligst ta kontakt med:

Bjørn-Erik Eskemose på tlf: +47 41915586 eller epost: bjorn-erik.eskemose@netnordic.com

Ønsker du å søke på stillingen, sender du en epost til: soknader@netnordic.no