Ledig stilling

NetNordic søker etter en nettverkskonsulent Aruba

Vil du være med på reisen i Norges mest innovative , inspirerende og hurtigst voksende system integrator? NetNordic utvider teamet på nettverk og søker flere stjerner innen nettverksløsninger fra Aruba.

INFORMASJON OM STILLINGEN

Som Senior nettverksarkitekt/-konsulent vil du bli en del av en teknisk konsulentavdeling med solid kompetanse på nettverksområdet. Du vil hovedsakelig jobbe med løsninger fra Aruba på prosjekter for store og anerkjente kunder innenfor ulike områder i både privat og offentlig sektor, men du vil også jobbe med andre løsninger og produkter der det er naturlig.

Hos oss er ingen dag helt lik. I jakten på den beste løsningen for kunden vil du få bryne deg på mange ulike teknologiske utfordringer og produkter i en bred portefølje.

Vi har høyt fokus på videreutvikling av kompetanse og du kan forvente å arbeide i et miljø hvor man bygger hverandre gode. Vi ønsker derfor å finne kolleger som ser det som en naturlig del av rollen å dele kunnskap og erfaringer med kolleger i og utenfor egen avdeling.

VI TILBYR

• Et dynamisk og kunnskapsrikt miljø i en organisasjon i rask utvikling
• Gode karriere- og utviklingsmuligheter.
• Et uformelt og godt arbeidsmiljø der vi er inkluderende, teamorienterte og sosiale

ARBEIDSOPPGAVER


Som Nettverksarkitekt / konsulent vil du gå inn i en utfordrende rolle der mye av arbeidet ligger i rådgivning, design, installasjon, leveranse og kommunikasjon ut mot kunde og leverandører. Arbeidsoppgavene inkluderer også nettverkskonfigurering, feilsøking, analyser og drift. Dine arbeidshverdager vil hovedsakelig foregå fra kontoret på Trondheim, Bergen, Stavanger og Lysaker.

BAKGRUNN OG ERFARING

  • Høyere utdanning på bachelornivå, relevant erfaring kan erstatte manglende utdanning
  • Minimum 5 års erfaring fra tilsvarende rolle
  • Sertifiseringer innenfor Aruba certification program, tilsvarende Professional nivå (ACMP, ACDP, ACCP, ACSP, ACEAP), erfaring kan eventuelt kompensere for sertifiseringsnivå
  • God kunnskap og erfaring innen nettverksarkitektur, WIFI og andre teknologier knyttet til telekommunikasjon og transmisjon
  • Gjerne kjennskap til konfigurasjon av switcher og annet nettverksutstyr i virksomhetskritisk infrastruktur
  • Må kunne sikkerhetsklareres i Norge
  • Du behersker både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, svært godt

For å trives i denne rollen har du en genuin interesse og forståelse for teknologi. Du er kjent for å løse avansert problemstillinger og kan finne kreative løsninger der det trengs. Andre vil beskrive deg som fremoverlent og dyktig til å kommunisere. Du trives med å være en del av et team, men kan også jobbe selvstendig når det er nødvendig. At du identifiserer deg med våre verdier Ambitious», «Reliable» og «Team Oriented» tar vi som en selvfølge.

OM NETNORDIC

NetNordic er en Nordisk systemintegrator innen Kommunikasjonsløsninger, Datanettverk og IT-Sikkerhetsløsninger. Vi skal være bedriftens «Best Companion» og øke kundens potensiale ved å levere fleksible, sikre, brukervennlige og kosteffektive løsninger. NetNordic ble stiftet i 2001. Vi har partnerskap med markedsledende produsenter, og tilbyr løsninger og tjenester basert på kundenes behov. Vi hadde en omsetning på 1,2 milliarder i 2018, og teller cirka 300 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

ANNET 

  • Søknadsfrist: Snarest, kandidater vurderes fortløpende
  • Sted: Trondheim, Bergen, Stavanger og Lysaker.

Spørsmål om stilingen?

Kontakt Petter Engvik, Direktør Prosjekt og Leveranse, tlf  93084368 eller  petter.engvik@netnordic.com

Lyst til å søke?

Søknad kan sendes til: soknader@netnordic.com

Personlig rådgiver


+47 67 247 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.

Personlig rådgiver


+47 67 247 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.