2. mai 2019

Key Account Manager – Trondheim

Vil du bli en del av den mest innovative, inspirerende og hurtigst voksende system integratoren i Norge?

NetNordic vokser og forsterker salgsteamet i Trondheim med enda en Key Account Manager. Som KAM skal du bidra til å presentere hele vårt tjenestespekter innenfor kommunikasjon, Datanettverk og IT-sikkerhet til nye og eksisterende kunder. I NetNordic jobber vi for å være kundens «Best Companion» og vi vil bidra til at våre kunder når sitt fulle potensial.

I vårt salgsteam vil du få mulighet til å jobbe med markedsledende leverandører, spennende og krevende kunder hvor det er rom for innovative løsninger. Du blir en del av et miljø som er i rask utvikling der kreativitet og kunnskapsdeling er viktige nøkkelbegrep. Du vil ha stor grad av selvstendighet samtidig som du vil jobbe tett med vår prosjektorganisasjon for å finne frem til og levere de beste løsningene for kunden. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger.

Den ideelle kandidaten har en kombinasjon av relevant utdanning, bransje- eller teknologierfaring og kommersiell drivkraft.

Vi tilbyr

• Et dynamisk og kunnskapsrikt miljø i en organisasjon i rask utvikling
• Gode karriere- og utviklingsmuligheter.
• Et uformelt og godt arbeidsmiljø der vi er inkluderende, teamorienterte og sosiale

Hovedoppgaver

  • Salgsansvar for eksisterende kundeportefølje og nye kunder
  • Teamansvar i anbudsbesvarelser
  • Samhandling med vår produktsupport for å gi kundene de beste løsningene
  • Planlegge og gjennomføre salgs og markedsaktiviteter for de fagområder og kunder du er ansvarlig for
  • Lede et kompetent team av ressurser i salgsprosessene

Bakgrunn og erfaring

  • Utdanning på Bachelor-nivå innenfor salg, markedsføring eller økonomi. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
  • Minimum 3 års salgserfaring med dokumenterte resultater
  • Du bør ha erfaring fra prosjektleveranser og/eller lengre salgsprosesser
  • Du må ha god interesse og forståelse for IoT og digitalisering

For å lykkes i rollen tror vi at du er en god relasjonsbygger. Du har en utpreget serviceinnstilling og er stolt av å finne gode løsninger for kunden. Du er utadvendt og kommuniserer godt, skriftlig og muntlig, på både norsk og engelsk. At du identifiserer deg med våre verdier «Ambitious», «Team Oriented» & «Reliable» tar vi som en selvfølge.

Stillingen er lokalisert i vårt Trondheimskontor med adresse Granåsvegen 9, 7069 Trondheim.

Om NetNordic

NetNordic er en nordisk systemintegrator spesialisert på løsninger og tjenester innen nettverk, kommunikasjon og sikkerhet. Som «Best Companion» skal NetNordic bidra til å realisere kundens forretningspotensial gjennom effektiv bruk av unike løsninger og tjenester. 2018 proforma omsetning estimeres til ca 1,2 milliarder. NetNordic har over 300 ansatte på 14 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Les mer på www.netnordic.no

Dersom du har ytterligere spørsmål ta kontakt med Camilla Giske, Direktør HR & Performance på 97194467 eller camilla.giske@netnordic.com

Om du ønsker å søke på stillingen, vennligst send oss din søknad på epost: sokander@netnordic.com sVi behandler søknader fortløpende.

Personlig rådgiver


67 24 7 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.

Vi kontakter degPersonlig rådgiver


67 24 7 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.

Vi kontakter deg