Ledig stilling

Fagselger – Cybersecurity

Vil du være med på reisen i en nyskapende og hurtigvoksende systemintegrator der du kan gjøre en forskjell?

Grunnet sterk vekst trenger NetNordic å forsterke salgsteamet med fokus på Cybersecurity. NetNordic har ledende og bransjetilpassede produkter og tjenester som er både innovative, etterspurt og attraktive i markedet. Som fagselger innenfor Cybersecurity skal du bidra til å presentere hele vårt løsnings- og tjenestespekter til nye og eksisterende kunder. I NetNordic jobber vi for å være kundens «Best Companion» og vi vil bidra til at våre kunder når sitt fulle potensial.

I vårt salgsteam vil du få mulighet til å jobbe med markedsledende leverandører, spennende og krevende kunder hvor det er rom for innovative løsninger. Du blir en del av et miljø som er i rask utvikling der kreativitet og kunnskapsdeling er viktige nøkkelbegrep. Du vil ha stor grad av selvstendighet samtidig som du vil jobbe tett med vår organisasjon for å finne frem til og levere de beste løsningene for kunden. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger.

Den ideelle kandidaten har en kombinasjon av relevant utdanning, erfaring fra tjeneste og løsningssalg innenfor cybersecurity området, kommersiell drivkraft, og fremtredende relasjonsbyggende egenskaper. Den vi søker er ønskelig at har en selgende profil som kan formidle budskapet på en treffende og forretningsmessig drivende måte.

Vår Cybersecurity fagselger vil være en del av et engasjert og entusiastisk miljø, preget av høyt tempo og sterkt kundefokus. Teamet rundt deg vil bane vei for en flying start og åpne mange dører blant våre eksisterende kunder med nødvendige behov!

Vi tilbyr

 • Et dynamisk og kunnskapsrikt miljø i en organisasjon i rask utvikling
 • Gode karriere- og utviklingsmuligheter
 • Et uformelt og godt arbeidsmiljø der vi er inkluderende, teamorienterte og sosiale

Hovedoppgaver

 • Ansvarlig for etablering av nye relasjoner innenfor nye og eksiterende kundeforhold innenfor fagområdet Cyber Security
 • Utvikle pipeline innenfor Cyber Security
 • Drive egne caser samt støtte andre selgere og salgsprosesser
 • Være en ledende salgsressurs med solid kompetanse og erfaring innenfor fagområdet
 • Støtte og gjennomføre salgs og markedsaktiviteter innenfor Cyber Security
 • Være en nøkkelressurs mot et kompetent team av ressurser i salgsprosessene

Bakgrunn og erfaring

 • Utdanning på Bachelor-nivå innenfor salg, markedsføring eller økonomi. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 • Minimum 5 års salgserfaring med dokumenterte resultater innenfor Cyber Security løsninger og tjenester
 • Du bør ha erfaring fra prosjektleveranser og/eller lengre salgsprosesser
 • Lang erfaring fra tjenestesalg innenfor Cyber Security er en styrke.
 • Du brenner for området Cybersecurity og er i stand til å sette deg inn i verdibudskapet til avanserte løsninger og kommunisere dette på en god måte

For å lykkes i rollen tror vi at du er en god relasjonsbygger. Du har en utpreget serviceinnstilling og er stolt av å finne gode løsninger for kunden. Du skaper trygghet og er utadvendt og kommuniserer godt, skriftlig og muntlig, på både norsk og engelsk. At du identifiserer deg med våre verdier «Ambitious», «Team Oriented» & «Reliable» tar vi som en selvfølge. Stillingen er lokalisert ved vårt kontor i Oslo.

Spørsmål om stillingen:

Ta kontakt med

 • Tor Arne Rømma, Head of Security & Datacenter, på telefon 930 03 991
 • Allan Bjørnstad, Head of Sales & Marketing, på telefon 982 89840

Lyst til å søke?

Send oss en søknad på epost: soknader@netnordic.com

Om NetNordic

NetNordic er en nordisk systemintegrator spesialisert på løsninger og tjenester innen datanettverk, kommunikasjon og IT-sikkerhet. Som «Best Companion» skal NetNordic bidra til å realisere kundens forretningspotensial gjennom effektiv bruk av unike løsninger og tjenester. 2021 proforma omsetning estimeres til ca. 2 milliarder. NetNordic har over 500 ansatte på 13 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland.  Les mer på www.netnordic.no.

Dersom du har ytterligere spørsmål eller ønsker å søke på stillingen, vennligst ta kontakt med oss på epost: soknader@netnordic.com

Personlig rådgiver


+47 67 247 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.

Personlig rådgiver


+47 67 247 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.