Ledig stilling

Business Development Manager (BDM) – Aruba Nettverksløsninger

Grunnet sterk vekst trenger NetNordic å forsterke salgsteamet med en Business Development Manager (BDM) med fokus på Aruba Nettverksløsninger.  

NetNordic har ledende og bransjetilpassede produkter og tjenester som er både innovative, etterspurt og attraktive i markedet. Som BDM innenfor Sikre Nettverk skal du bidra til å presentere hele vårt løsnings- og tjenestespekter til nye og eksisterende kunder men ha fokus på Aruba. I NetNordic jobber vi for å være kundens «Best Companion» og vi vil bidra til at våre kunder når sitt fulle potensial. 

I vårt salgsteam vil du få mulighet til å jobbe med markedsledende leverandører, spennende og krevende kunder hvor det er rom for innovative løsninger. Du blir en del av et miljø som er i rask utvikling der kreativitet og kunnskapsdeling er viktige nøkkelbegrep. Du vil ha stor grad av selvstendighet samtidig som du vil jobbe tett med vår organisasjon for å finne frem til og levere de beste løsningene for kunden. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger. 

Den ideelle kandidaten har en kombinasjon av relevant utdanning, erfaring fra tjeneste og Løsningssalg innenfor Sikre Nettverk området, kommersiell drivkraft, og fremtredende relasjonsbyggende egenskaper. Den vi søker er ønskelig at har en selgende profil som kan formidle budskapet på en treffende og forretningsmessig drivende måte. 

Vår Aruba BDM vil være en del av et engasjert og entusiastisk miljø, preget av høyt tempo og sterkt kundefokus. Teamet rundt deg vil bane vei for en flying start og åpne mange dører blant våre eksisterende kunder med nødvendige behov! 

Hovedoppgaver for stillingen Aruba BDM 

 • Jobbe tett med vår Aruba Product Manager 
 • Være en ledende salgsressurs med solid kompetanse og erfaring innenfor fagområdet.  
 • Støtte og gjennomføre salgs og markedsaktiviteter innenfor Aruba Nettverksløsninger.
 • Utvikle innhold (Case Studies, Whitepapers, Videos, Webinars, Newsletter, Campaigns, etc) som støtter salgsprosessen 
 • Utvikle pipeline innenfor Aruba Nettverksløsninger – Kunde mapping med de enkelte salgsteam 
 • Bygge kompetente, motiverte og målstyrte fagsalgsteam – enklere salg 
 • Koordinere med Marketing for distribusjon av innhold, aktiviteter og kampanjer 
 • Drive egne kundeprosesser som KAM samt støtte andre selgere og salgsprosesser  

Bakgrunn og erfaring  

 • Utdanning på Bachelor-nivå innenfor salg, markedsføring eller økonomi. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning 
 • Minimum 5 års salgserfaring med dokumenterte resultater innenfor Sikre Nettverksløsninger og tjenester. Erfaring med Aruba er en fordel.  
 • Du bør ha erfaring fra prosjektleveranser og/eller lengre salgsprosesser 
 • Du brenner for området Sikre Nettverk og er i stand til å sette deg inn i verdibudskapet til avanserte løsninger og kommunisere dette på en god måte.  

For å lykkes i rollen tror vi at du er en god relasjonsbygger. Du har en utpreget serviceinnstilling og er stolt av å finne gode løsninger for kunden. Du skaper trygghet og er utadvendt og kommuniserer godt, skriftlig og muntlig, på både norsk og engelsk. At du identifiserer deg med våre verdier «Ambitious», «Team Oriented» & «Reliable» tar vi som en selvfølge. 

Stillingen er lokalisert ved vårt kontor i Oslo, Stavanger, Bergen eller Trondheim.  

Om NetNordic 

NetNordic er en nordisk løsnings- og systemintegrator spesialisert på tjenester innen datanettverk, kommunikasjon og IT-sikkerhet. Som «Best Companion» skal NetNordic bidra til å realisere kundens forretningspotensial gjennom effektiv bruk av unike løsninger og tjenester. 2020 proforma omsetning estimeres til ca. 1,8 milliarder. NetNordic har ca. 500 ansatte på 14 kontorer i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Les mer på www.netnordic.no 

Dersom du har ytterligere spørsmål eller ønsker å søke på stillingen, vennligst ta kontakt med oss på epost: soknader@netnordic.no