Contact by mail

11. januar 2023

Biologen Herdla velger nettverksløsning fra NetNordic

NetNordic har levert nettverksinfrastruktur på hotellet basert på en innovativ løsning fra Extreme Networks. Løsningen gir både gjester og ansatte ved hotellet tilgang til ett sikkert og moderne trådløst nettverk både innendørs og på uteområdene. Den helhetlige løsningen er basert på én arkitektur, med ett enhetlig administrasjonsgrensesnitt for både overvåkning, administrasjon og tilgangskontroll.

Hotellet Biologen Herdla åpnet dørene igjen 19.11 etter en totalrenovering. I tillegg til det historiske bygget fra 1922 har de oppdatert med et flott nytt tilbygg i glass. Etter totalrenoveringen er alt nå av topp moderne kvalitet med universal utforming. Standarden har økt betraktelig. Hotellet har 35 moderne hotellrom, samt konferansefasiliteter fra 10-60 personer. Restauranten tar 90 personer og har en innholdsrik vinkjeller. Hotellet har en fantastisk takterrasse med drømmeutsikt. Rundt hotellet er det flott uteområder.

NetNordic har jobbet med Extreme sin produktportefølje siden 1999 og innehar høyeste partner status, Black Diamond partner, et kvalitetsstempel på markedsledende kompetanse og ekspertise på produktportefølje og leveranse av løsninger.

Ta kontakt om du skulle ønske å vite mer om våre nettverksløsninger!