Contact by mail

29. januar 2020

Vi skifter navn til NetNordic Norway AS!

NetNordic i Norge har vært gjennom en sterk vekstperiode de seneste årene, både organisk og gjennom oppkjøp. I 2019 økte vi satsingen mot velferd og e-helsemarkedet med oppkjøpet av Curacom AS som er spesialister og distributører av endeutstyr til sektorene og styrket ytterligere vår kompetanse og kapasitet innenfor systemutvikling med oppkjøpet av IPCO Morecom i Halden.

Vi skal fortsette denne gode utviklingen i 2020 og skal være den beste i markedet til å forstå våre kunders behov med mål om å være det beste reisefølget – «the Best Companion». 
Vår styrke ligger i å levere løsninger, integrasjoner og skreddersøm for å skape verdi for kundene våre. Løsningsområdene våre er innenfor kommunikasjon, nettverk-, sikkerhet- og datasenterløsninger.

Som et ledd i å styrke vår posisjon og bredde ovenfor våre kunder så tar vi nå ytterligere et steg ved å slå sammen selskapene i Norge til en stor, sterk og fleksibel muskel. 
Fra 7. januar 2020 er NetNordic Communication AS og NetNordic Solutions AS blitt ett selskap som nå skifter navn til NetNordic Norway AS.

Til sammen teller vi nå 215 medarbeidere som alle jobber med å skape verdi, løse kompleksitet og hjelpe kundene våre i den digitale transformasjonsreisen. Vi er organisert rundt å forstå og løse våre kunders behov. Våre selgere og systemarkitekter er eksperter innenfor de markedsvertikalene vi adresserer. Våre teknologieksperter har de høyeste sertifiseringene fra de ledende leverandørene innen fokusområdene våre i markedet. De er organiserte i løsningsområder for bedre å kunne se helhet og i enda større grad identifisere gode løsninger i en kompleks verden av teknologi, integrasjoner og skreddersøm.

Fusjonen av selskapene er allerede kommunisert, og for deg som kunde eller leverandør av NetNordic Communication AS er det kun et navneskifte, mens for deg som er kunde eller leverandør av NetNordic Solutions ASer det viktig at dere oppdaterer selskapets organisasjonsnummer, adresser, faktura- og bankdetaljer som dere finner på neste side. Navneendringen blir registrert siste uken i januar 2020 og vil ha effekt fra primo februar 2020.

Dersom du som kunde eller partner har spørsmål til ovenstående informasjon så ikke nøl med å ta kontakt med undertegnede eller din ordinære kundekontakt.  

Med vennlig hilsen

Lars Johannes Sørbo

Administrerende direktør, NetNordic Norway AS

Følgende informasjon vil gjelde fra dags dato:

Selskapsinformasjon:

Selskapsnavn: NetNordic Norway AS

Organisasjonsnummer: 993 062 561

Postadresse: NetNordic Norway AS, Postboks 118, 1325 Lysaker

Besøksadresse: NetNordic Norway AS, Vollsveien 2B, 1366 Lysaker

Bank konti:

Fakturaadresse:

EHF id/org: 993 062 561

PDF vedlegg: faktura@netnordic.no