Contact by mail

27. januar 2016

Polycom har tildelt NetNordic prisen for årets “Circle of Excellence”

15. januar, 2016 – NetNordic har i dag blitt tildelt prisen for årets «Circle of Excellence» av Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM).

«Circle of Excellence Award» er Polycoms anerkjennelse til sine beste partnere. Prisene deles ut under Polycoms årlige partnerkonferanse, TEAM Polycom, som avholdes 11. – 14. januar i Nashville, Tennessee (USA). Prisene utdeles til partnere som skaper varig verdi til kundene gjennom verdiøkende løsninger og tjenester, samt demonstrerer markedsledende kompetanse på implementering av Polycoms løsninger, kundetilfredshet og eksepsjonelle salgsresultater.

– Polycom er en av NetNordics viktigste partnere innen visuell- og videokommunikasjon. Spesielt viktig for våre kunder er enkel integrasjon med Microsoft Skype for Business, og dermed en plattform for både videokonferanse i møterom og i visuell kommunikasjon mellom ansatte. NetNordics fokus er å realisere kundens potensiale gjennom forenkling, effektiv anvendelse og fleksibilitet til lavest mulig kostnader. I en kompleks verden av kommunikasjonsløsninger hjelper Polycom oss med dette, sier Lars J. Sørbo i NetNordic.

– Behovene til den moderne arbeidsplassen er i stadig utvikling, så det er viktig for Polycom å ha partnere som NetNordic, som kan møte våre kunders komplette forretningsbehov med transformative løsninger i dag og i fremtiden. Vi gratulerer NetNordic og ser frem til å støtte deres fortsatte suksess, sier Chris Jones, fra Polycom Worldwide Partner Organization.

NetNordic er en del av Polycom Partner Network. De nesten 7000 medlemmer verdiøker Polycoms åpne standardbaserte videosamarbeidsløsninger for å levere omfattende tale-, video- og innholdssamarbeidsløsninger for bedrifter. Partnerne utvikler også løsninger på tvers av vertikale bransjer som helse, utdanning, offentlig administrasjon, produksjon, finansielle tjenester, media og underholdning, og på tvers av forretningsfunksjoner som menneskelige ressurser, anlegg, prosjektering og salg. Som en del av Polycom Partner Network, teknologileverandører, ISV, løsningsrådgivere, integratorer, tjenesteleverandører og andre selskaper, kan vi arbeide med Polycom og hverandre for å levere skreddersydde løsninger for de mangefasetterte behovene til dagens organisasjoner.

 

Polycom hjelper organisasjoner slippe løs kraften i menneskelig samhandling. Mer enn 400.000 selskaper og institusjoner over hele verden trosser avstand med sikker video, tale og innholdsløsninger fra Polycom for å øke produktiviteten, hastighet tid til markedet, gi bedre kundeservice, utvide utdanning og redde liv . Polycom og sitt globale partner økosystem gir fleksible samarbeidsløsninger for ethvert miljø som leverer den beste brukeropplevelsen, den bredeste flere leverandører interoperabilitet og uovertruffen investeringsbeskyttelse. Besøk www.polycom.com eller kontakt oss på Twitter, Facebook, og LinkedIn for å vite mer.

NetNordic er en nordisk systemintegrator innen samhandlings- og nettverksløsninger og skybaserte tjenester. Vi skal være bedriftens «best companion», altså bidra til å realisere våre kunders potensiale gjennom effektiv anvendelse og fleksibilitet til lavest mulig kostnader. NetNordic ble stiftet i 2001. Vi har mer enn 80 operatører og 300 bedrifter og offentlige etater på kundelisten, og forventer en omsetning på 390 millioner i 2015. Vi teller 120 ansatte i Norden, fordelt på datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Følg oss på www.netnordic.no eller kontakt: