Les mer om oss på NetNordic

Vi har eksperter som står klar til å hjelpe deg!

27. juni 2016

Ny framtidsrettet og lønnsom telefoniløsning til Nittedal Kommune

Nittedal kommune velger ny framtidsrettet telefoniløsning for Rotnes skole og Nittedal Ungdomsskole. IPnett leverer løsning basert Avaya IP Office Plattformen tilknyttes deres eksisterende Avaya CS1000 sentral, med gjenbruk av apparater samt tilskudd av nye IP-apparater, som gir en meget tidsriktig og robust løsning for mulige hendelser.

Gevinsten er blant annet mulighet for svartjeneste på sentralt hold, samt sette opp ulike typer grupper og svarsteder uavhengig av lokasjon. Dersom det oppstår en hendelse, kan administrasjonen slå et nummer og kringkaste beskjed til alle rom på skolen for å kunne informere og styre hendelsen. Dette gir skolene sikkerhet i forhold til å imøtekomme nye krav til skoleverket som omfatter hendelseshåndtering. Designen er tilrettelagt for at kommunen skal kunne duplisere modellen til nye institusjoner i framtiden.

Avaya IP Office er verdens mest solgte telefonisystem og er et godt valg for alle bedrifter som vurderer ny kommunikasjonsløsning, det være seg som intern telefoniløsning, kundesenterløsning, bedre mobiltelefoni-integrasjon eller alt på en gang. Løsningen er skalerbar og kan enkelt tilpasses alle bedriftsstørrelser og gir bedre samhandling mellom tradisjonelle løsninger som ISDN og analoge telefoner, så vel som IP telefoner, video og soft-klienter for PC, Mac, nettbrett og smart-telefoner. Løsningen gir muligheter for kostnadsreduksjoner knyttet til effektivisering og bedre håndtering av kundehenvendelser. Videre gir den tilgang til en rekke «out-of-the-box» løsninger som ellers kan koste mye å få på plass. Dette gjelder applikasjonsintegrasjoner (eks. MS Office og Google Docs), tredje parts terminaler (som Zenitels dørtelefoner og høyttalende løsninger) osv.

Avaya IP Office sin utbredelse og fokus gir garantier og sikkerhet for at løsningen videreutvikles i fremtiden. Visjonen og kulturen i IPnett AS skal muliggjøre et kvantesprang for våre kunder. Kunder skal kunne ta i bruk ”neste generasjons” IP plattformer, med den samme trygghet som tidligere løsninger. IPnett AS gir våre kunder nye valgmuligheter.

Mer information: Trond Finstad, Key Account Manager Norway, IPnett AS, trond.finstad@ipnett.com

Personlig rådgiver


+47 67 247 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.

Personlig rådgiver


+47 67 247 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.