Contact by mail

2. desember 2019

Nå er tiden inne for å bytte til neste-generasjons nettverk levert av NetNordic

Få stiller spørsmåltegn til verdien av digital transformasjon, men hvor mange er faktisk i front og omfavner digitalisering og nye behov før man blir presset, enten internt eller eksternt til å foreta et løft? 

Å skape fantastiske opplevelser som vinner kundens hjerter og sinn er nøkkelen til å oppnå et konkurransefortrinn i en global verden. I dette tilfelle kan også kunder være de ansatte i bedriften. I dag forventer arbeidstakere å komme til en bedrift som har etablert gode digitale løsninger for å utføre sitt arbeid. Flere bedrifter omfavner nye tjenester og verktøy i takt med økende digitalisering, som skytjenester, mobile arbeidsverktøy og IOT. Dette er teknologi som er med på å gi kunder og arbeidstakere en god opplevelse på arbeidsplassen. Teknologiene driver effektiviteten, skaper nye ideer og gir digital kontroll i en fysisk verden. 

Bedrifter konkurrerer om å ta i bruk nye muligheter, men det krever at IT-ressurser og IT-avdelingen også følger i samme tempo. Mange bedrifter opplever at infrastrukturen og spesielt nettverksinfrastrukturen ikke har holdt tritt med den digitale transformasjonen. Aldrende nettverk gjør at bedrifter blir digitale sinker, og taper terreng i en konkurransedrevet verden.

Frykt ikke, tiden har nå kommet for en forandring. Det er på tide at vi sammen skaper en infrastruktur som tar høyde for nyvinninger og økende digitalisering. Dagens og morgendagens infrastruktur skal være klar for skytjenester, mobile enheter og ikke minst IoT. Netnordic leverer infrastruktur som enkelt skal kunne distribueres og administreres, samtidig som man har god synlighet og ivaretar muligheten for enkel feilsøking, slik at brukere får en sømløs opplevelse. 

Aruba sin CX plattform er bygge for nettopp dette formålet, med ende-til-ende synlighet, administrasjon og med enkel utrulling er denne plattformen bygget for å imøtekomme dagens behov og fremtidens krav. Dette var en plattform som først startet i kjernenettverk, men har blitt utvidet til også å kunne plasseres på kant, noe som gir kunder den sømløse konnektiveten de krever. 

Velprøvd i kjernenettet, nå utvidet til kant

Siden lanseringen av Aruba CX i juni 2017, har mer enn 1000 organisasjoner modernisert datasenter nettverkene sine ved å ta i bruk CX 8400 switcher. I dag bygger Aruba på denne velprøvde suksessen ved å utvide Aruba CX til aksesslaget. 

Denne lanseringen inkluderer to nye switcher, 6300 og 6400 serie, mer enn 140 nye funksjoner og forbedrede administrasjonsfunksjoner. 

Full programmerbarhet og automatisering

Tradisjonelle nettverk er konfigurert og administrert manuelt, og det gjør at det kan ta dager eller uker før man får gjort en ferdig nettverks implementasjon. Dette gjør at det lengre tid fra bedriften beslutter en digitaliseringsstrategi til at den blir realisert. Faktisk utføres 70% av nettverkskonfigurasjoner fortsatt manuelt.

Den første lanseringen av Aruba CX endret det. I hjertet av porteføljen ligger Aruba OS-CX, et sky-native nettverk-operativsystem som er bygget på en mikroservicearkitektur for å levere programmerbarhet, som er nødvendig i en på digital verden hvor man til enhver tid skal være tilkoblet. 

En driftsmodell fra aksesslaget til datasenter

IT-avdelinger har tradisjonelt slitt med nettverksdrift som er fragmentert, med forskjellige operativsystemer og maskinvare i hvert nettverkslag. Men med denne utgivelsen av Aruba CX på kant, har kundene nå fleksibiliteten til å distribuere den samme koblingsarkitekturen – basert på en enkelt driftsmodell – på tvers av campus-, avdelingskontorer- og datasenternettverk.

Denne enkle arkitekturen er muliggjort gjennom introduksjonen av to nye Switche familier: den modulære, chassisbaserte Aruba CX 6400 Switch Series og Stackbare Aruba CX 6300 Switch Series. 6400-serien er egnet for alle type bruksområder fra aksesslaget til datasenteret, mens 6300 har støtte for å stacke 10 stk switcher for enkel administrasjon på aksesslaget og aggregering. 

Disse nye plattformene fullfører det som nå er bransjens første ende-til-ende switching-portefølje. Begge leverer ytelsen som kreves for IoT, Wi-Fi 6 og andre nye teknologier, med innebygd fleksibilitet og skalering for å imøtekomme morgendagens krav.

Ta kontakt med Netnordic, for en gjennomgang av de nye plattformene og hvordan du kan ta det i bruk for å være klar for den digitale stormen. 

  • Aruba CX 6300 Switch series
  • Aruba Cx 6400 Switch series

Atmosphere 2019 EMEA technical keynote

I juni 2019 avholdte Aruba Athmosphere. Det er Arubas største arrangement i Europa med kunder og partnere fra hele EMEA.

Årets Athmosphere ble avholdt i Kroatia med over 1.500 deltakere fra mer enn 50 land.

Se John-Egil Solberg fra NetNordic provisjonerer switcher i en live demo fra Arubas EMEA technical keynote Athomsphere 2019 Klikk her for å se video