Contact by mail

24. juni 2016

NetNordic blir CyberArks partner i Norge

PRESSEMELDING Oslo – Juni 2016: NetNordic og CyberArk – NetNordic utvider sin produktportefølje i Norge ved å inngå samarbeid med CyberArk. Med CyberArk på laget, kan NetNordic bistå våre kunder med å løse problematikken rundt privilegerte kontoer, og sikre kontrollen over tilganger som gis til selskapenes kritiske systemer.

NetNordic er spesialister innenfor rådgivning og implementering av nettverk, datasenter og sikkerhet til store og mellomstore virksomheter i Norden. Med CyberArk som partner vil NetNordic styrke vår sikkerhetsportefølje ytterligere ved å kunne bistå våre kunder med å beskytte, overvåke, varsle, detektere og respondere til privilegert kontoaktivitet.

Privilegerte kontoer utgjør det største sikkerhetsproblemet en organisasjon står overfor i dag. I hendene på en ekstern angriper eller utro tjener, vil privilegerte kontoer tillate angripere å ta full kontroll over en organisasjons IT-infrastruktur, deaktivere sikkerhetskontroller, stjele konfidensiell informasjon, begå økonomisk svindel og forstyrre driften. Stjålne eller misbrukte privilegerte credentials brukes i nesten alle brudd.

Med denne voksende trusselen, må organisasjonene få på plass kontrollen for å proaktivt beskytte mot, oppdage og reagere på pågående cyber-angrep før de angriper vitale systemer og kompromitterer sensitive data. CyberArk er en IT-sikkerhetsprodusent med laserfokus på nettopp denne problemstillingen. Produsenten har utviklet en kraftig, modulær teknologisk plattform som gir bransjens mest omfattende ‘Privileged Account Security’-løsning. CyberArk er en viktig sikkerhetspartner for over 2.600 globale bedrifter, deriblant:

  • Over 40% av «the Fortune 100»
  • 20% av the Global 2000

Les mer på enten Facebook eller Twitter.

 

CyberArks er en IT-sikkerhetsprodusent med fokus på å beskytte organisasjoner mot cyber-angrep. Produsenten har utviklet en kraftig, modulær teknologisk plattform som gir bransjens mest omfattende ‘Privileged Account Security’-løsning. CyberArk er en viktig sikkerhetspartner for over 2.600 globale bedrifter, deriblant:

  • Over 40% av «the Fortune 100»
  • 20% av the Global 2000

Les mer på enten Facebook eller Twitter.