Contact by mail

4. november 2015

Alcatel-Lucent vinner prestisjepris for datacomløsninger. Vi gratulerer!

En av NetNordics aller viktigste samarbeidspartnere, Alcatel-Lucent, har i dag mottatt en prestisjepris fra analyseselskapet Frost & Sullivan for «Cyber Security Best Practices in a Utility environment».

Alcatel-Lucent (ALU) vinner prisen for sine markedsledende og innovative løsninger, samt bredde innen transmisjon, IP og sikkerhet. Dette omfatter blant annet Alcatel-Lucent 1830 PSS (optikk og transmisjon), 7705 SAR Network Group Encryption (IP-nettverk og kryptering) og 5620 SAM (Network Management System).

Prisen er et resultat av mange års fokus på å møte morgendagens økte sikkerhetskrav innenfor energibransjen, og er nok et bevis på Alcatel-Lucent sin innovasjonskraft som en av verdens ledende data- og telecomprodusenter.

Prisen vil bli promotert under årets «European Utility Week» i Wien denne uken, hvor Alcatel-Lucent er representert som utstiller og sponsor: https://www.european-utility-week.com/.

NetNordic er integrasjonspartner, leverandør og forhandler for Alcatel-Lucent – en av ALU’s viktigste samarbeidspartnere innen bredbåndsløsninger. Netnordic har allerede lang erfaring med de prisbelønte produktene og forventer solid vekst i dette segmentet kommende år.