Jobb bedre med skybasert Nettverk som en tjeneste fra NetNordic

Det skybaserte administrasjons og overvåkningsverktøyet Aruba Central tilbyr et enkelt, sikkert og kostnadseffektivt grensesnitt for å administrere og overvåke Aruba Instant Access Punkt, Aruba OS svitsjer og SD-WAN i ett og samme grensesnitt.

 

Løsningen gir «single pane of glass» administrasjon og overvåking av hele nettverksløsningen. Administrasjons grensesnittet kan deles for å dekke alle behov. Fra kunder som kun ønsker tilgang til visuell oversikt og rapporter til å kunne ha fulle administrasjonsrettigheter for egen løsning. Aruba Central er hjertet i Arubas Edge Services Platform (ESP) som lager nettverkets «sjette sans» ved å ta i bruk utstrakt bruk av kunstig intelligens og maskin læring i plattformen.

Med tidligere løsning tok det mer enn 2 måneder å få opp en ny lokasjon. Med Aruba Central kan vi implementere en løsning på mindre enn 3 uker.

Aruba Central tilbyr også utvidet funksjonalitet som normalt ikke er en del av nettverks administrasjon plattform i form av gjestetilgang, AI-insight for automatisert feildiagnose og WiFi analytics som gjør at våre kunder får mer informasjon om bruken av nettverket.

I tillegg er det et rikt API grensesnitt som gjør det mulig å gjøre kundespesifikke tilpasninger når det er nødvendig for å tilby en helhetlig løsning.

Selve grensesnittet i Aruba Central er bygget opp med informasjonsarkitektur prinsipper i fokus. Det betyr at sentral funksjonalitet er lett tilgjengelig i navigasjonsmenyen og begreper skal skape god gjenkjennelse.

Aruba Guest i Central

Med Aruba Central sin gjesteløsning er det enkelt å lage tilpasninger for ulike enheter, lokasjoner o.l. Selv-registering er også mulig, med valg for epost, sosiale medier og SMS. Gjestenettløsningen I Central er lisensiert per AP, ikke bruker. Aruba Central/Instant støtter kommunikasjon direkte mot LDAP, radius og Tacacs. Det er ikke vanlig at gjestebrukere ligger i slike databaser, men det er jo ingenting i veien for å opprette ulike løsninger for tilgang til nettverket.

 

Monitorering i Central

Aruba Central gir en fullstendig oversikt fra antall sessioner. hvor mange klienter som er pålogget, switcher og aksesspunkt som er oppe /nede, datautnyttelse til oversikt over applikasjoner i nettverket.

All data kan tas ut i rapportgeneratoren og gi rapporter etter forespurt filter eller faste rapporter sendt på mail til faste tidspunkt

Dette gir en effektiv kontroll på hele nettverket.

Ved hjelp av VisualRF i Aruba Central vil kunde ha mulighet til å få en grafisk oversikt over klienttetthet og aksesspunkter på bygningstegninger som man kan importere til verktøyet. VisualRF egner seg godt også til å utføre en teoretisk radioplanlegging i forkant av implementering, for å gi et godt bilde av antall aksesspunkter som kreves for å få en tilfredsstillende opplevelse av det trådløse nettverket.

NWaaS portefølje og vertikaler

I nettverk som en tjeneste basert på Aruba kan man bygge en løsning med hele Arubas produktportefølje fra kontrollere, switcher til en bred serie med aksesspunkt for å dekke alle tenkelige bruksområder.

Det er også en rekke vertikaler hvor NetNordic og Aruba har bred erfaring innen hvert område. De viktigste vertikalene er:

  • Hotell og reiseliv
  • Handel
  • Undervisningsinstitusjoner
  • Kommuner og fylker

Kontakt

Ta kontakt med våra dyktige rådgivere!

 

 

Våra leverandører på Nettverk som en tjeneste