Mobiladministrasjon

Mobiladministrasjon 

NetNordic Unified Endpoint Management (UEM) er en skybasert tjeneste for å administrere, effektivisere og sikre bedriftens mobile enheter. NetNordic UEM er basert en markedsledende MDM – Mobile Device Management, som også kan håndtere Microsoft Windows 10 enheter. 

NetNordic UEM gjør det lettere og tryggere å jobbe i en raskt utviklende mobilverden, spesielt de som tillater bring-yourown-device (BYOD). Beskytt bedriftsdata og la sluttbrukere velge eller ta i bruk sine egne enheter uten å la det gå utover brukeropplevelse eller sikkerhet. 

 

"Smart bedriftstelefoni - Vi gir våre kunder kvalitet og trygghet uansett operatør"

Få en samlet oversikt

NetNordic UEM gir en samlet oversikt og kontroll av bedriftens mobilflåte igjennom en intuitiv nettbasert portal som samkjører rapportering, regelverk, tjenestefunksjoner og enhetsadministrasjon. Få oversikten på maskinvare og programvare i detalj, påtving regelverk, sett opp profiler, konfigurer innstillinger og ta handling etter behov. 

 

UEM passer for alle bedrifter

NetNordic UEM passer for bedrifter og organisasjoner i alle størrelser og tjenesten kan enkelt skaleres etter behov. Tjenesten er operatøruavhengig og støtter alle ledende plattformer som iOS, Android og Windows 10. 

NetNordic UEM er enkelt å komme i gang med og alle kunder kan teste løsningen kostnadsfritt. 

Kontakt

Ta kontakt med våre kunderådgivere!

 

Ønsker du mer informasjon?
Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid!

Eller du kan ringe oss direkte på +47 67 247 365

 

Våre leverandører på Mobiladministrasjon