En enhetlig tilnærming til å administrere og sikre endepunktsenheter 

NetNordic Skaper en tryggere hverdag for deres bedrift! 

 

NetNordic hjelper organisasjoner med å beskytte endepunktene deres. Dette inkluderer bærbare maskiner (PC, Mac), stasjonære datamaskiner, servere og mobile enheter. 

NetNordic gir bedrifter og organisasjoner muligheten til å beskytte deres digitale eiendeler, handle med tillitt for å oppdage cybertrusler for å redusere virksomheters innvirkning og øke effektiviteten til våre kunder. 

 

Slipp løs hele potensialet til dine eksterne kolleger ved å arbeide håndfritt. Oppdag hvordan smarte briller passer for denne oppgaven.

Møt RealWear … Real problems need Real solutions! 

 

En ny tilnærming til ansattes sikkerhet og produktivitet 

De fleste selskaper i dag søker alltid løsninger for å finne mer effektive og produktive måter å arbeide på. Dette var en trend i markedet lenge før Covid, men er blitt enda mer forsterket med Covid. Åpenbare og bransjespesifikke use-cases innen Helse, Automotive, Havbruk, Offshore, Energi, Shipping, Industri, m.fl. nyter godt av våre løsninger gjennom RealWear.  

RealWear produserer en rekke industrielle håndfrie og bærbare (hodemonterte) datamaskiner for å forbedre de ansattes situasjonsbevissthet og samtidig gi viktig informasjon etter behov i vanskelige og ufremkommelige omgivelser gjennom eksempelvis Microsoft Teams, Zoom, WebEx, SimplyVideo, osv. Med bilder av høy kvalitet, et slitesterkt design, et enkelt brukergrensesnitt sammen med noe av den beste stemmegjenkjenningen på markedet er HMT-1 fra RealWear uten tvil noe av det beste industrial-grade headset tilgjengelig på markedet. 

Dere får en 7-tommers nettbrett med liten skjerm som er utstyrt med en industriell hjelm, for dine ansatte i felt, fabrikk eller lager. Løsningen er 100% stemmestyrt, støtter 12 språk og er designet for industriarbeidere som trenger å frigjøre hendene mens de utfører arbeidet. Det gjør at de ansatte på en utelokasjon kan kommunisere med konsulenter og spesialister fra hovedkontoret. Ansatte kan vise spesialistene hva de ser i sanntid ute i felten og be om hjelp hvis de trenger hjelp med reparasjoner, materialer eller andre oppgaver der den ansatte er på stedet. Gjennom flytkontrollen lar det lille nettbrettet deg også se retningslinjer, arbeidsflytskjemaer, ta bilder, ta opp video og mer. 

«RealWear lar ansatte bevege seg mer fritt og bruke de nødvendige verktøyene og materialene på en trygg måte.» 

I tillegg til et enkelt, kjent Android-operativsystem som er lett å navigere, kan brukerne også kontrollere RealWear HMT-1 ved hjelp av talekommandoer for å navigere i de forskjellige funksjonene og støttede apper. Denne stemmeaktiveringen gjør hodesettet til et ideelt verktøy for frontlinjearbeidere som kan få tilgang til alle fordelene hodesettet gir uten å måtte ta fokuset vekk fra oppgaven. 

De tre viktigste kriteriene for smarte briller 

I industriell bruk er det ikke bare viktig å bruke en kraftig enhet som er behagelig å bære for den ansatte, men også elementer som robusthet og lang levetid spiller en viktig rolle. Derfor har vi vektlagt følgende tre nøkkelfaktorer. 

Robusthet 

Det er ikke fornuftig å bruke smarte briller som er for følsomme for skitt, støy, grov håndtering og andre eksterne faktorer som normalt oppstår i industrielle bruksområder. 

 Opptreden 

Prosessorkraft, synsfelt, batterilevetid og kameraoppløsning er bare noen få av faktorene som driver den generelle ytelsen til en bestemt type smarte briller. 

Brukskomfort 

Den menneskelige faktoren betyr alltid mest. Derfor er selve komforten til smarte briller nøkkelen til selve aksepten av denne teknologien og til slutt suksessen for utrullingen og brukeradopsjon.

 

RealWear HMT-1

HMT-1 er veldig robust og eksplisitt designet for industrielle applikasjoner. Den er IP66 beskyttet og derfor beskyttet mot vann og støv. Kontrollen er mulig via stemmen alene og fungerer veldig bra på grunn av de 4 innebygde mikrofonene med aktiv støydemping. Et utskiftbart batteri tillater applikasjoner over flere timer.

 

RealWear HMT-121

HMT-1Z1 er veldig robust og eksplisitt designet for industrielle applikasjoner. Den er IP66 beskyttet og derfor beskyttet mot vann og støv. Videre er det for øyeblikket den eneste enheten med ATEX Zone 1-sertifisering. Kontrollen er mulig via stemmen alene og fungerer veldig bra på grunn av de 4 innebygde mikrofonene med aktiv støydemping. Et utskiftbart batteri tillater applikasjoner over flere timer.

 

HMT-1 Skytjenester – Foresight

Akselerer utrullingen av tilkoblede arbeidsapplikasjoner, fra evaluering gjennom pilot til produksjonsbruk med out-ofthe-box funksjonalitet for: 

  • Raskere utrulling. 
  • Pålitelige apper og funksjonalitetsoppgraderinger.
  • Sikret tilgang til enheten.

 

HMT fordeler: 

 

  • 100% håndfri drift. 
  • Stemmestyrt. 
  • Unik støydempende. 
  • Kompatibel med personlig verneutstyr, kan settes på industrielle hjelmer, luer og en rekke annet tilbehør. 
  • Batterilevetid som varer en hel arbeidsdag. 
  • Vanntett, støvtett og robust.

Ressurser

Filetype

File Name

Download

RealWear_HMT-1_NetNordic_datablad
VR Expert Quickstart Guide

Kontakt

Ta kontakt med våre dyktige rådgivere!

Ta kontakt med våre dyktige rådgivere! Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid.
Eller du kan ringe oss direkte på +47 67 24 73 65

 

 

 

Våre leverandører