En enhetlig tilnærming til å administrere
og sikre endepunktsenheter 

Slipp løs hele potensialet til dine eksterne kolleger ved å arbeide håndfritt. Oppdag hvordan smarte briller passer for denne oppgaven.

NetNordic – Skaper en tryggere hverdag for deres bedrift!

NetNordic hjelper organisasjoner med å beskytte endepunktene deres. Dette inkluderer bærbare maskiner (Mac), stasjonære datamaskiner, servere og mobile enheter.

NetNordic gir bedrifter og organisasjoner muligheten til å beskytte deres digitale eiendeler, handle med tillitt for å oppdage cybertrusler for å redusere virksomheters innvirkning og øke effektiviteten til våre kunder.

Møt RealWear … Real problems need Real solutions! 

Les mer om RealWear HMT-1 spesifikasjoner her

Digital feltarbeider_web_2

RealWear lar ansatte bevege seg mer fritt og bruke de nødvendige verktøyene og materialene på en trygg måte!

I tillegg til et enkelt, kjent Android-operativsystem som er lett å navigere, kan brukerne også kontrollere RealWear HMT-1 ved hjelp av talekommandoer for å navigere i de forskjellige funksjonene og støttede apper.

Denne stemmeaktiveringen gjør hodesettet til et ideelt verktøy for frontlinjearbeidere som kan få tilgang til alle fordelene hodesettet gir uten å måtte ta fokuset vekk fra oppgaven. 

De tre viktigste kriteriene for smarte briller 

I industriell bruk er det ikke bare viktig å bruke en kraftig enhet som er behagelig å bære for den ansatte, men også elementer som robusthet og lang levetid spiller en viktig rolle. Derfor har vi vektlagt følgende tre nøkkelfaktorer. 


Robusthet 

Det er ikke fornuftig å bruke smarte briller som er for følsomme for skitt, støy, grov håndtering og andre eksterne faktorer som normalt oppstår i industrielle bruksområder. 

Opptreden 

Prosessorkraft, synsfelt, batterilevetid og kameraoppløsning er bare noen få av faktorene som driver den generelle ytelsen til en bestemt type smarte briller. 

Brukskomfort 

Den menneskelige faktoren betyr alltid mest. Derfor er selve komforten til smarte briller nøkkelen til selve aksepten av denne teknologien og til slutt suksessen for utrullingen og brukeradopsjon.

RealWear HMT-1

HMT-1 er veldig robust og eksplisitt designet for industrielle applikasjoner. Den er IP66 beskyttet og derfor beskyttet mot vann og støv. Kontrollen er mulig via stemmen alene og fungerer veldig bra på grunn av de 4 innebygde mikrofonene med aktiv støydemping. Et utskiftbart batteri tillater applikasjoner over flere timer.

RealWear HMT-121

HMT-1Z1 er veldig robust og eksplisitt designet for industrielle applikasjoner. Den er IP66 beskyttet og derfor beskyttet mot vann og støv. Videre er det for øyeblikket den eneste enheten med ATEX Zone 1-sertifisering. Kontrollen er mulig via stemmen alene og fungerer veldig bra på grunn av de 4 innebygde mikrofonene med aktiv støydemping. Et utskiftbart batteri tillater applikasjoner over flere timer.

HMT-1 Skytjenester – Foresight

Akselerer utrullingen av tilkoblede arbeidsapplikasjoner, fra evaluering gjennom pilot til produksjonsbruk med out-of–the-box funksjonalitet for: 

  • Raskere utrulling
  • Sikret tilgang til enheten
  •  Pålitelige apper og funksjonalitetsoppgraderinger

HMT Fordeler: 

  • Stemmestyrt
  • 100% håndfri drift
  • Unik støydempende
  • Vanntett, støvtett og robust
  • Batterilevetid som varer en hel arbeidsdag
  • Kompatibel med personlig verneutstyr, kan settes på industrielle hjelmer, luer og en rekke annet tilbehør

Produktinformasjon RealWear HTM-1

Klikk her for produktinformasjon

Ny-produktinformasjon-HTM-1