Pasientvarslingsanlegg

NetNordic Velferdsteknologisk totalløsning.

NetNordic leverer trådløse system med kommunikasjon over standardiserte nettverk. Hovedproduktene er systemer fra Tunstall og iCall som integreres i en i velferdsteknologisk totalløsning.

Pasientvarslingsanlegg er et trådløst system hvor systemets infrastruktur etableres via WAN/LAN. Utstyr på LAN strømforsynes via PoE.

 

En svært god løsning for de som ønsker et fleksibelt anlegg som er lett å tilpasse til den enkelte brukers ønsker og behov.

Enkel tilpassing til ditt behov!

Det monteres radiomottakere for trådløse alarmgivere som dekker ønskede områder i hele bygningsmassen og ønskede uteområder. Vi tilbyr et stort utvalg av trådløse alarmgiver som dekker mange ulike behov. NetNordic pasientvarsling er en svært god løsning for de som ønsker et fleksibelt anlegg som er lett å tilpasse til den enkelte brukers ønsker og behov.

Anlegg kan integreres sømløst med iCall sykesignalanlegg som tilbyr et tradisjonelt kablet anlegg. Det kan monteres rompanel med touch skjerm, mini-display, trekkontakter, tilstedemarkering, korridordisplay og vaktromspanel.

Kontakt

Ta kontakt med våre dyktige rådgivere!

Ønsker du mer informasjon?
Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid!

Eller du kan ringe oss direkte på +47 67 24 73 65