IoT - Internet Of Things

Å kunne fjernstyre og monitorere dørlås systemer, ventilasjon, alarmer, sensorer er ikke lenger en drøm, men en virkelighet som mange av oss lever i eller er på vei til å tre inn i. Å kunne levere en god IOT opplevelse krever at infrastrukturen er på plass for sikker og god konnektivet. Enhetene blir stadig flere, enhetene kommuniserer over ulike protokoller og sikkerheten er varierende. Hva om vi kan fortelle deg hvordan du skal tilrettelegge for IOT i din bedrift? 

 

 

Netnordic leverer systemer som gir din bedrift full oversikt over enheter på nettverket

Første prioritet når det gjelder IOT er sikkerheten. IOT enheter er ofte utviklet med tanke på funksjonalitet, og fordi disse opererer i et stort kvantum er innebygde sikkerhetsmekanismer fjernet til fordel for lavere pris. Netnordic leverer systemer som gir din bedrift full oversikt over enheter på nettverket med mulighet for å sette regelsett for hva disse skal ha tilgang til.  

Andre prioritet i henhold til IOT er å levere gode bærere for at trafikk skal kunne transporteres effektivt og sømløst. Netnordic leverer utstyr for å kunne sende data både kablet og trådløst optimalisert for IOT.  

Kontakt

Ta kontakt med våre rådgivere!

Ta kontakt med våre dyktige rådgivere! Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid.
Eller du kan ringe oss direkte på +47 67 247 365