Vi leverer IoT for smarte byer og smart infrastruktur

Smarte oppkoblede samfunn med IoT

Internet of Things (IoT), tingenes Internett, oppkoblede dingser, sensornett, smarte byer, smarte kommuner eller helt enkelt smarte samfunn – kjært barn har mange navn.

Kontakt oss, så kan vi hjelpe dere med den digitale transformasjonen! Vi arbeider med IoT-løsninger og sensorteknikk og kan utvikle din by. Kom i gang med NetNordic IoT.

Smarte byer og smarte innbyggere. Forbedre brukeropplevelsen for byens beboere.

Vi tilbyr høyest mulig sikkerhetsnivå

Vi har en plattform som håndterer sikkerhetsspørsmålene og integrerer de ulike teknologiene med hverandre, som for eksempel WiFi, LoraWan, SigFox, ZigBee, Z-wave og NB-IoT. Valget av strategi er veldig viktig for byer og kommuner. Dette for å dra nytte av fordelene med å kombinere informasjon fra ulike typer sensorer, og raskt kunne se hvordan dataene kan utnyttes på best mulig måte. Med NetNordics plattform unngår du siloer med isolerte systemer for hvert område.

Skap bedre byer

IoT for smarte byer gir byene mulighet til å koble utstyr til Internett. Dette kan gjøre en stor forskjell på mange områder, som for eksempel en grønnere by, en mer effektiv by, en sikrere by og en penere by. NetNordics plattform muliggjør dette gjennom sensor- og aktuatorhåndtering, krypteringskapasitet, firmware-håndtering, datainnsamling, sensorprovisjonering, visualiseringsverktøy, datafiltrering, brukerhåndtering, applikasjoner, API-er og mye mer. Vi arbeider med en åpen plattform, som optimaliserer samhandlingen mellom interessentene i det smarte samfunnets økosystem.

Kontakt  Ta kontakt med våre dyktige rådgivere!

  Ønsker du mer informasjon?
  Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid!

  Eller du kan ringe oss direkte på +47 67 247 365

   

  Våre leverandører på Smarte byer med IoT

  NetNordic er stolt over å være en uavhengig systemintegrator og velger derfor alltid den løsningen som er aller best for våre kunder, uavhengig av leverandør. Vi har godt partnerskap med  flertallet av leverandørene innen IT, hvilket gjør at våre kunder får hjelp av eksperter med lang erfaring og dyp kompetanse.