Komplette løsninger for bredbåndstilbydere

Standarder og åpne API-er

NetNordic tilbyr komplette løsninger for bredbåndstilbydere som omfatter både nettverk, sikkerhet og støttesystemer (OSS/BSS).
Vi har stor fokus på standarder og åpne APIer slik at du ikke er avhengig av bare en leverandør i nettet ditt og kan sette sammen løsninger basert på den beste teknologien innenfor ulike områder.

På denne måten vil du kunne utvikle bredbåndsnettet optimalt ut fra dine behov, samtidig som du er sikret en kosteffektiv løsning der du reduserer sårbarheten ved å være avhengig av en nettverksleverandør. NetNordic har gjennom snart 20 år hatt stor suksess med å levere leverandøruavhengige løsninger til veldig mange av bredbåndstilbyderne i Norge.

 

Bredbåndsnettet er det viktigste for å skape et solid og velfungerende IT-miljø i hjemmet og på jobben!

In-Home-Adm

Svært mange henvendelser til operatørenes kundesentre dreier seg om i hjemmene. NetNordic leverer derfor egne alternativer for CPE’er og eksterne WiFi enheter der løsningen vil være «managed» og dermed en integrert del av totalløsningen. Fordelene med denne løsningen er at bredbåndstilbyderne:

 • Får kontroll på tjenestene ende-til-ende
 • Automatiserer provisjonering
 • Har kontroll på kundeopplevelsen
 • Er i stand til å hjelpe kunden og bli en «trusted advisor»
 • Får færre kundehenvendelser
 • Sikrer høyere kundetilfredshet

Samtidig som kostnadene reduseres, økes kundelojaliteten og ARPU gjennom oppsalg av WiFi.

Nettverk

Vår nettverksarkitektur for bredbåndstilbydere fokuserer på tjenester og løsninger for infrastruktur innen kjerne, distribusjon (metro/aggregering), aksess og CPE.

Vi kompletterer infrastrukturen med løsninger innen BNG, SDN/NFV, SD-WAN, MPLS, WiFi, IoT Cloud CPE, MEF 2.0/3.0 osv. Vi tilbyr design, rådgiving, service og vedlikehold slik at du kan fokusere på dine kunder.

Kontakt  Ta kontakt med våre dyktige rådgivere!

  Ønsker du mer informasjon?
  Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid!

  Eller du kan ringe oss direkte på +47 67 24 73 65

  Våre samarbeidspartnere på bredbåndsnett

  NetNordic er stolt over å være en uavhengig systemintegrator og velger derfor alltid den løsningen som er aller best for våre kunder, uavhengig av leverandør.

  Vi har godt partnerskap med  flertallet av leverandørene innen IT, hvilket gjør at våre kunder får hjelp av eksperter med lang erfaring og dyp kompetanse.