Nettverksløsninger

NETTVERKSLØSNINGER 

NetNordic leverer nettverk til alle behov. Fra store komplekse nettverk med avansert funksjonalitet, til enklere og mer kosteffektive løsninger tilpasset hver kundes behov. En nettverksløsning består hos oss av fast kablet nett, trådløst nett og felles administrative verktøy. 

Vi legger stor vekt å utnytte våre produsenters beste produkt-egenskaper tilpasset våre kunders behov. Vi integrerer gjerne løsningene med sikkerhetsprodukter og innarbeider mye sikkerhet i nettverket der dette er viktig. 

NetNordic er leverandøren bak noen av de største og mest komplekse datanettverkene i Norden

Med sikkerhet i nettverket mener vi behov som tilgangskontroll til nettveket (NAC), kryptering, skjulte adresser (stealth) og virtualisering (adskilte nettverk). 

Med felles administrative verktøy tilbyr vi løsninger innen Network Management, aksesskontroll (NAC), avansert trafikk analyse med avviksrapportering (AI), og trådløse applikasjoner som lokasjons-tjenester og bruk av AI for forbedret brukeropplevelser. 

Vi mener vi representerer de mest kreative og spennende produsentene i markedet, og kan vise frem gode løsninger og tilpasset teknologi til riktige priser som passer i det norske markedet. 

Nedenfor kan du lese mer om noen eksempler tilpassede løsninger vi leverer:

  • Integrerte LAN og WLAN løsninger
  • Autonome nettverk
  • Sikre nettverk
  • Prosessnett
  • Bruk av AI i nettverket
  • Nettverksadministrasjon

Vi kontakter deg

Vil du vite mer om våre nettverksløsninger, ta kontakt med en av våre rådgivere!

 

Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid.
Eller du kan ringe oss direkte på +47 67 247 365