Datacenter

DATASENTER 

 

NetNordic leverer gode løsninger for datasenter. Vi bygger datasenter løsninger tilpasset valg av lokasjoner og tilgang til nettverksforbindelser mellom datasentrene. 

Vi kan tilby en rekke ulike tekniske løsninger for datasenter nettverk, fra smarte “fabrics” til enklere løsninger basert på VLAN og ruting. Det er flere nettverks-teknologier som benyttes i og mellom datasenter, hvorav vi kjenner og kan presentere alle disse løsningene, og ikke minst foreslå effektive og riktige løsninger for ditt behov. 

 

NetNordic bidra til å sikre fremtidsrettede løsninger tilpasset kundens budsjetter.

Vi tilbyr også teknologi og produsent-nøytral 10/25/40/50/100/400Gbps optikk og optiske mulitpleksere (xWDM) for sammenkobling av datasenter over fiber. 

Vi er opptatt av at nettverket er kjent med hvor tjenestene produseres, og derfor mener vi at integrasjon med kundens server-virtualiserings plattform er viktig, det være VMware, MS Hypervisor, KVM eller container-løsninger. Tilsvarende integrasjoner er viktig mot sikkerhets-plattformene i tilknytting til datasenter, slik som våre kraftige brannmurer med avansert funksjonalitet. 

NetNordic er også en stor leverandør av hyperkonvergert infrastruktur og back-up- løsninger som vi gjerne trekker inn i en totalløsning fra NetNordic. 

KontaktTa kontakt med våre dyktige rådgivere!

 

Ønsker du mer informasjon?
Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid!

Eller du kan ringe oss direkte på +47 67 247 365