Mobile tjenester som gir bedriften full kontroll

Kvalitet og trygghet – uansett

 

NetNordic er fullt sertifisert partner av Telenor og Telia på tjenester og løsninger til bedriftsmarkedet. Vi kan derfor tilby alle Telenors tjenester til samme betingelser som Telenor selv.

Sammen med våre egne tilknyttede tjenester gir vi våre kunder kvalitet og trygghet uansett operatør. NetNordic tilbyr sin rådgivende kompetanse i vurdering, valg, leveranse og drift av mobiltelefoni, bedriftsløsninger, WAN og andre operatørtjenester.

NetNordic ønsker å være den rådgivende objektive partneren kunde kan støtte seg mot og som passer på at alle variabler tas hensyn til og vurderes ved inngåelse og utrulling av ny trafikkavtale eller en WAN/IP-VPN løsning.

Smart bedriftstelefoni – Vi gir våre kunder kvalitet og trygghet uansett operatør.

Utstyr og abonnement

NetNordic leverer alt av mobilt utstyr som mobiltelefoner, nettbrett, møteromsenheter og tilbehør gjennom vår egen webportal.

NetNordic leverer komplett drift av abonnementshåndtering, hvor bestillinger, endringer og all generell håndtering gjøres av NetNordic Kundesenter.

 

Administrasjon

Med en mobil driftsavtale med NetNordic kan vårt kundesenter håndtere administrasjon av mobilabonnement med tilhørende tjenester.

Vårt kundesenter kan fungere som SPOC (Single Point Of Contact) for enhver henvendelse, enten om det er en driftsoppgave eller en feil som skal meldes inn. Alle bestillinger/endringer/avslutninger av tjenester innen mobiltelefoni kan utføres av NetNordic Kundesenter.

 

Rapportering og fakturering

NetNordic anbefaler å ta i bruk tjenesten TEM (Telecom Expense Management). Dette gir komplett rapportering, både i henhold til myndighetskrav om fordelsbeskatning, fordeling av privat forbruk og generell rapportering.

Fakturering utføres av operatør. Våre kunder står fritt til å velge faktura: papirfaktura, e-post-faktura eller e-faktura (EDI).
Vi tilpasser fakturering i forhold til selskapsstruktur og krav fra kunde.

 

KontaktTa kontakt med våre dyktige rådgivere!

Ønsker du mer informasjon?
Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid!

Eller du kan ringe oss direkte på +47 67 24 73 65

 

Våre leverandører til Mobile tjenester