Et effektivt og fremtidsrettet datasenter

Skybasert sikkerhet for ditt datasenter

 

Vi kan sikre ditt datasenter og samtidig ta hensyn til din avhengighet av skytjenester og behovet for å redusere kostnader.

Et datasenter med skytjenester er en uvurderlig ressurs for bedriften din i kraft av sitt økonomiske potensiale og muligheten for å sette fart på innovasjonene. Samtidig stiller kombinasjonen av virtuell og fysisk infrastruktur nye krav til dine sikkerhetsløsninger.

  • Beskytt og sikre ditt virtuelle datasenter.
  • Sikkerhetsløsninger som beskytter infrastruktur, IP-tjenester og datalager.
  • Gir stabil skytjeneste.

Våre løsninger gir deg et effektivt og fremtidssikret datasenter.

Tilgjengelighet uten sikkerhetskompromiss

NetNordic hjelper deg å identifisere svakhetene i ditt datasenter. Vi skaper sikkerhetsregler og tjenester som sikrer deg mot avanserte trusler som f.eks. DDOS slik at du kan beskytte hele din infrastruktur, IP-baserte tjenester og datalager. Våre løsninger gir deg et effektivt og fremtidssikret datasenter.

Datanett som møter alle krav

NetNordic kan hjelpe til med å modernisere datanettverket slik at det er bedre egnet for å takle stadig økende krav til sikkerhet, tilgangskontroll, mobilitet, applikasjonskontroll og tilgjengelighet. Les mer om hva vi i NetNordic mener er essensielt for å kunne få et moderne datanettverk, og ta kontakt for en kartlegging av hva som passer best for din bedrift.

 

KontaktTa kontakt med våre dyktige rådgivere!

Ønsker du mer informasjon?
Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid!

Eller du kan ringe oss direkte på +47 67 24 73 65

 

Våre leverandører til Sikkerhet i datasenteret