Smarte kommunikasjonsløsninger


NetNordic jobber med bedrifter som alle har én ting felles, kommunikasjon er en kritisk del av deres hverdag. Derfor har vi spesialisert oss på kommunikasjonsløsninger som kan tilpasses behovet til alle typer virksomheter og bransjer.

Vi har fokus på våre kunders kunder og brukere, slik at en kommunikasjonsløsning fra NetNordic skal gi bedriften en konkurransefordel eller gi bedre opplevd tilgjengelighet og service.

Blant kundene til NetNordic finner du noen av landets største og mest profilerte bedrifter og offentlige organisasjoner. Det stiller store krav til oss som leverandør. Derfor legger vi stor vekt på profesjonalitet og kundetilfredshet i alle ledd av vår virksomhet.

Dagens kommunikasjonsløsninger er i stadig utvikling, og NetNordic har valgt å fokusere på skreddersydde totalleveranser i takt med behov og utvikling i markedet. Ved å tilby alt fra rådgivning, leveranse til drift, leverer vi et komplett konsept tilpasset behovet til hver enkelt kunde.

Dagens kommunikasjonsløsninger er i stadig utvikling, og NetNordic har valgt å fokusere på skreddersydde totalleveranser i takt med markedet.

Collaboration

Hvorfor velge Collaboration?   Med NetNordic Collaboration sørger vi for at du har det beste utstyret og at du alltid...

Les mer

Skype for Business

Les mer

Videokonferanse

Les mer

helo.cloud

Les mer

Kontaktsenter

Et optimalt kontaktsenter   I dagens marked kan det være vanskelig å skille seg ut fra sine konkurrenter basert på...

Les mer

Sentralbord

Les mer

Mobile tjenester

Les mer

Telefoni

Les mer

Onshore Underholdningsløsninger

Det nyeste innen IPTV-teknologi   Med det siste innen IPTV-teknologi, leverer NetNordic kostnadseffektive og fremtidsrettede TV-løsninger som dekker et bredt...

Les mer

Offshore Underholdningsløsninger

Les mer

Digital skilting

Velg når du vil dele innhold   Med NetNordics løsninger for digital skilting er det mulig å distribuere alle typer...

Les mer

Personlig rådgiver


67 24 7 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.

Vi kontakter degPersonlig rådgiver


67 24 7 365 salg@netnordic.no


Kontakt NetNordic og få veiledning av en personlig bedriftsrådgiver.

Vi kontakter deg